LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Llagostera-Costa Brava - Europa: insistir, l'únic camí per tornar a guanyar

Tornar

01/03/2019 11:55

Durant la tarda de dissabte en molts pobles estaran gaudint de la Rua de Carnaval. A Llagostera es gaudirà d’un altre espectacle, el de veure com els jugadors s’ho deixen tot contra l’Europa al Municipal (17:30 h.), com faran tot per tornar a guanyar, com s’intentaran contra aquests dos últims partits perduts a l’últim minut contra Sant Andreu i Horta. I el conjunt llagosterenc té ganes de rebel·lar-se contra la mala fortuna que tan injustament l’ha castigat les dues darreres jornades. No deixa lloc per les lamentacions, perquè no va amb la manera de ser d’aquest club. Sap que insistir és l’únic camí per tornar a guanyar. 

“No tenim cap tipus d’ansietat per tornar a guanyar, més bé il·lusió per recuperar la nostra millor versió, encara que els dos últims partits hem jugat bé i el que hem tingut és mala sort. Però al final no portem una ratxa tan dolenta, ja que hem guanyat dos dels últims quatre partits, el que passa és que fins ara havíem aconseguit molts punts”, destaca Oriol Alsina. L’obstacle que haurà de superar el conjunt blau-i-vermell per oblidar-se d’aquestes dues últimes derrotes a l’últim minut és l’Europa, un rival al que precisament el Llagos va ser capaç de guanyar a l’últim minut al Nou Sardenya a la primera volta amb aquell gol de falta de Lucas Viale (2-3), en un partit on l’equip de David Vilajoana va fer patir molt el Llagos per guanyar, ja que va empatar un 0-2. Els escapulats estan en la lluita per la part alta de la taula, ja que només estan a cinc punts del ‘play-off’. 

“Haurem de patir i de competir molt bé per treure els tres punts contra l’Europa. Entre d’altres virtuts, és un equip que treballa molt bé l’estratègia i que marca força gols de córner. I a sobre té un dels millors jugadors de la categoria, Álex Cano, que també té el talent de fer encara més bons els seus companys”, adverteix l’entrenador del Llagostera, que sobretot destaca dos aspectes a corregir si es vol evitar perdre punts al temps afegit, accident que ha patit el Llagos quatre cops l’últim mes i mig. “Hem de millorar en quan a seguretat a l’hora de defensar un resultat i saber sentenciar el partit si tenim oportunitat. De totes maneres crec que això de l’últim minut quedarà en anècdota final de temporada i espero que psicològicament no ens afecti”, afirma el tècnic d’Arenys de Mar. 

Com tot el vestidor, Alsina està comprovant un cop més l’extrema fidelitat dels almogàvers vers el Llagostera, ja que és en el pitjor moment de la temporada quan l’afició està responent més. Sense anar més lluny, ni més ni menys que 30 seguidors es van desplaçar al camp de l’Horta la jornada anterior. “L’afició sap el que costa guanyar i cada cop ens dona més suport. Un exemple va ser el partit de l’Horta. Els estem molt agraïts i estic segur que encara en vindran més. Ells han d’ajudar a guanyar els partits”, assegura Oriol Alsina. I és que amb aquesta afició al costat sabem que sempre superarem els mals moments. I ells ens donen més opcions de poder vèncer l’Europa. El Llagostera i els almogàvers sempre han format un tàndem inseparable i així ha de seguir sent. A unió i insistència no ens pot guanyar ningú. 

FOTO: Llagos i Europa van brindar un espectacle trepidant al partit de la primera volta, resolt amb un vertader golàs de Lucas Viale de falta directa 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter