LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

UA Horta - Llagostera Costa Brava: un Llagos il·lusionat per tornar a guanyar

Tornar

23/02/2019 01:40

Ens ha faltat una certa regularitat els últims partits però la nostra il·lusió segueix intacte. Res ni ningú podrà aturar el nostre entusiasme per tornar-la a fer grossa. Una il·lusió que volem demostrar aquest diumenge al camp més complicat de la categoria, el d’un Horta que és l’únic que encara no ha perdut a casa (12:00). Ens trobem davant d’un partit d’una transcendència especial per jugar contra l’equip que es troba just per sota de la zona de ‘play-off’. Els barcelonins, cinquens i ara a 9 punts del Llagos, reben l’equip blau-i-vermell en un moment de màxima confiança després d’haver guanyat 0-2 al camp del Terrassa. 

“Afrontem aquest partit amb moltes ganes i il·lusió. Tenim ganes de treure’ns el sabor de l’última derrota sabent que si estem al nostre millor nivell som capaços de tot”, destaca Oriol Alsina, que reconeix que el matx contra l’equip barceloní adquireix especial rellevància per l’impacte que pot tenir a la classificació. “És cert que ens trobem davant d’un partit especial per la posició en què està el rival. Si guanyem podem deixar l’Horta a 12 punts i si perdem se’ns pot posar a sis. Per tant, són més que tres punts”, admet l’entrenador del Llagostera-Costa Brava, que va guanyar 3-1 el partit de la primera volta. El fet de que l’equip entrenat per Nacho Castro no sàpiga encara el que és perdre al Municipal Feliu i Codina diu molt de la dificultat de competir contra els barcelonins. 

“L’Horta té un molt bon bloc i els resultats l’avalen, com demostra la circumstància de que no hagin perdut encara a casa. És un equip defensivament molt segur i que a dalt et pot generar problemes amb facilitat perquè té jugadors molt ràpids. No és pas casualitat la gran temporada que està fent”, adverteix Oriol Alsina. El tècnic d’Arenys de Mar avisa també de la importància de corregir les errades que han costat punts als últims minuts en el darrer mes i mig si es vol treure un bon resultat diumenge. “Ens falta continuïtat dins del mateix partit per tancar-lo. És el que ens manca per aconseguir més punts”, assegura l’entrenador d’un Llagos, que fidel a la seva naturalesa, no renuncia a la primera plaça malgrat que l’Hospitalet s’hagi allunyat a cinc punts i amb un partit menys. 

“Ara mateix la primera posició està difícil perquè l’Hospi ens ha agafat distància però hem de tenir en compte que la classificació pot canviar ràpidament. Hem de tenir continuïtat, seguir lluitant i ara centrar-nos primer en la lluita pel ‘play-off’ que no serà gens fàcil”, ressalta Oriol Alsina, preparat com tota la plantilla per intentar ser el primer equip que guanyi a la fortalesa de l’Horta. Si no hi ha guanyat ningú per alguna cosa serà, però un bon Llagostera i els almogàvers que vinguin són un bon argument per lluitar per la victòria al camp més difícil de la categoria. Junts, hem de seguir caminant cap a la nostra il·lusió. 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter