LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Cadetasso 1-2 Girona: orgull de cadetasso

Tornar

19/02/2019 17:19

Qui veiés el partit del cadetasso contra el Girona i fos del Llagostera se sentiria molt orgullós de dur aquest sentiment al cor. I qui el veiés i no fos del club de la Costa Brava, de ben segur comprendria l’essència del Llagos. La manera com van competir els nanos, de lluitar i de fer front al millor equip de tot Catalunya -o així ho diu la classificació-, va ser, simplement, commovedora. Al final es recordarà que aquest partit el va guanyar el conjunt gironí, però tothom qui presenciés l’espectacle d’entrega de l’equip d’Álvaro Fernández i Gabi Gasca recordarà per sempre l’actuació del cadetasso a pesar de la derrota. 

Fernández i Gasca van sortir amb un onze amb Bernat Sanllehy a la porteria; una defensa de cinc amb Omar, Adri García i Pau de centrals, amb Trafach de carriler dret i Marí de carriler esquerre; un mig del camp amb Expósito de pivot i Marçal i Marc d’interiors i una davantera formada per Brais i Benavente. El cadetasso va exhibir la capacitat del Llagos de lluitar contra els grans, sense por, sense complexes. I gràcies a aquesta valentia i determinació, el primer gol va tenir color blau-i-vermell després de que Brais Campos rematés un rebuig.

Una diana que va sorprendre el Girona, superat en aquests primers minuts per la ferotge intensitat i la militar disciplina tàctica del Llagostera, que va tancar files entorn de Bernat Sanllehy i amenaçava amb el segon gol a les transicions ofensives. La solidaritat, l’esforç i el talent d’un equip que també té molta classe, van contenir la qualitat dels gironins, que, fos per banda o pel centre, no trobaven la manera de fer mal al Llagos. I així va ser durant la totalitat dels primers 45 minuts. Semblava que l’equip gran fos el Llagostera i el petit el GironaI és que el Llagos es fa gran, millor dit gegant, com més gran sigui el repte. 

Davant l’immens partit del Llagostera, el Girona va haver de prendre riscos per poder fer mal d’una vegada per totes l’equip blau-i-vermell. I això va comportar que els gironins tanquessin amb un sol central a l’hora d’atacar. El Llagos va continuar igual de fort i convençut però, per molt bé que estigués competint el conjunt llagosterenc, el moment dels gironins arribaria donada la seva qualitat. I va arribar. Van ser 10 minuts en què, tot i que el millor equip cadet de Catalunya va assetjar l’àrea llagosterenca, el cadetasso va poder resistir, exhibint també la capacitat de patiment que porta dins tot equip del Llagostera. 

Tanmateix, i de la manera més cruel, el Girona va acabar sent el triomfador d’aquest assalt tan intens. Els gironins es van endur el partit als tres últims minuts, primer rematant Gabriel Martínez de cap una falta lateral i després convertint Kemo Cissé amb el peu una altra centrada. Una derrota que no afecta per res l’orgull que tots vam sentir en veure jugar i competir aquest equip. 80 minuts en què l’equip de Gabi Gasca i Álvaro Fernández va posar de manifest l’essència del Llagostera, va posar de manifest que batega de qui porta aquest escut al cor. 

 

FOTO 1: El cadetasso va donar una exhibició de competitivitat i entrega contra el millor equip de Catalunya

FOTO 2: El Girona no va trobar la manera de com fer-li mal al Llagos tret dels últims tres minuts 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter