LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Oriol Alsina: "És agradable que vingui tanta afició a animar-te fora de casa, els jugadors se senten acompanyats. Esperem que dissabte omplin el camp contra l'Hospitalet"

Tornar

14/01/2019 13:17

El Llagostera va salvar amb un gol de Crespo a l’últim segon un punt al camp del Sants que sap a glòria i que Oriol Alsina veu positiu: “Valorem molt aquest punt perquè el partit estava complicat i pels resultats que s’han donat aquesta jornada. Tot i així, no vam tenir la sort necessària per haver marcat abans , tot hagués pogut canviar. Però crec que per les ocasions que van tenir un i l’altre el resultat és just”, assegura Alsina, orgullós de l’esperit lluitador dels seus futbolistes. 

“Sabíem que era un partit complicat i m’esperava que el Sants ens competís així perquè treballa molt bé com a equip, guanya molts duels individuals i té tres bones individualitats que treballen molt també. No estic content del partit que vam fer perquè podríem haver donat més però el gran mèrit del Llagostera és que va lluitar fins el final. Inclús amb 1-1 encara Viale se’n anava cap a dalt a l’última jugada, el que diu molt de la mentalitat d’aquest equip”, valora el tècnic del Llagos. Al marge de la intensitat, l’estratega d’Arenys de Mar considera que l’equip que dirigeix ‘Tito’ Lossio va estar molt encertat també en un altre aspecte: 

“El Sants va interrompre molts cops el joc, sobretot a la segona part, i això no ens va permetre acabar d’entrar al partit. Però això és lícit i forma part del futbol i és el que passa quan un equip va guanyant. I si no ens haguessin marcat abans, no hagués passat”, destaca Oriol Alsina, orgullós de l’omnipresent afició del Llagostera, que un cop més es va desplaçar per donar suport a l’equip. “És agradable que quan vas a jugar fora de casa la gent vingui i t’animi perquè els jugadors se senten acompanyats. Esperem que ens segueixin acompanyant a domicili i que cada cop vingui encara més gent al camp, sobretot al proper partit contra l’Hospitalet de dissabte, amb qui ens juguem la primera posició”, ressalta Alsina, ja pensant en el matx contra els riberencs d’aquest dissabte (16:45). 

“Tot i no fer un bon partit contra el Sants això no em preocupa de cara a l’Hospi perquè cada partit és diferent. No deixen de ser tres punts més, però és un enfrontament en què si els aconsegueixes el rival no els suma i això és molt important tal i com està la classificació. Apart dels primers classificats, hi ha molts altres equips que ens poden atrapar”, conclou Oriol Alsina. 

FOTO: Oriol Alsina sempre demana compromís i treball màxim als seus jugadors i aquests sempre li responen

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter