LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El Llagostera-Costa Brava vol que compartir una victòria amb els almogàvers davant l'Ascó sigui el seu millor premi de loteria

Tornar

21/12/2018 12:06

Fins a tres punts se sortegen aquest dissabte al Municipal entre Llagostera i Ascó el dia del sorteig de Nadal i tres punts el Llagos vol que li toquin per col·locar el 45 al caseller de punts a dalt de tot just al final de la primera volta. Una barbaritat de puntuació que, just coincidint amb l’època nadalenca, ens faria marxar encara amb més il·lusió a l’aturada perquè la permanència ja fa dies que està més que assolida. El final de la primera volta coincideix amb el sorteig de la loteria i el millor premi que li pot tocar al Llagos és compartir aquest botí de tres punts amb tots els almogàvers. 

Tanmateix, l’Ascó no és pas el millor rival per guanyar els tres punts que se sortegen aquest dissabte a Llagostera ni per mantenir-hi el ple de victòries com adverteix Oriol Alsina: “Som conscients de la dificultat que té l’Ascó i més com a visitant, ja que les quatre victòries que té les ha sumat fora de casa i han estat capaços d’empatar a camps com el de l’Horta. És cert que han hagut de jugar molts partits fora per les obres al seu camp però s’ha de tenir igualment en compte aquesta dada ”, avisa Alsina. No en va, la proporció de punts parla per sí sola sobre la fortalesa del conjunt de la Ribera d’Ebre a domicili, ja que l’equip tarragoní ha aconseguit 15 dels 16 punts que atresora lluny del seu camp. Uns números que no són casualitat. 

“L’Ascó té jugadors que han competit a categories superiors i que poden marcar diferències. Apart, és un bloc que té un bon tracte amb la pilota”, ressalta l’entrenador del Llagostera sobre el conjunt que dirigeixen Miquel Ávila. Un Llagos-Ascó que cobra més importància encara si cap en ser el matx que tanca la primera volta i l’últim abans de l’aturada de Nadal. “Sabem que és l’últim partit abans de les vacances i que si guanyem serem campions d’hivern. Però al final tots els partits tenen la mateixa importància perquè estem lluitant per les posicions capdavanteres”, assenyala Alsina. 

Queda encara molt per davant però el que ha transcorregut de Lliga fins ara ha estat més que suficient per demostrar que el Llagostera suporta bé les baixes importants com les que ha tingut els últims partits. Una virtut molt valuosa a l’abast de pocs. “La resposta de l’equip està siguent de 10. Jugui qui jugui sempre competeix bé i els jugados porten demostrant-ho ja una volta, la seva resposta és sempre igual de bona, inclosos els futbolistes del filial”, remarca el tècnic d’Arenys de Mar, que vol mantenir un ple de victòries al Municipal els mèrits dels quals els reparteix entre tots els que formen part d’això: 

“Hi ha moltes coses que expliquen que fins avui haguem guanyat tots els partits a casa. Hi intervenen molts, factors però sobretot el suport de l’afició i la força amb què ens anima, la il·lusió amb què l’equip treballa als entrenaments durant la setmana, l’estratègia i la feina de tot el cos tècnic”, assegura Oriol Alsina. Al Llagostera no li pot tocar millor loteria que guanyar l’últim partit de l’any per ser campió d’hivern amb la gran motivació de fer-ho al Municipal i davant de tots els almogàvers. El Llagos mai és conformista però ens tocaria la grossa si acabéssim l’any d’aquesta manera. 

FOTO 1: Celebrar una nova victòria a casa seria la millor manera d'acabar l'any pel Llagostera

FOTO 2: Oriol Alsina veu com tots i cada un dels seus jugados li estan responent 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter