LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El Llagostera-Costa Brava afronta al camp de la Grama un últim desplaçament de l'any marcat per la solidaritat

Tornar

15/12/2018 10:23

Passi el que passi al camp, la notícia més important es produirà a la graderia, amb la iniciativa solidària endegada per la Fundació Esportiva Grama pel partit d’aquest diumenge (11.45 h.). Qui acudeixi al matx amb una joguina, tindrà entrada gratuïta. I és que quan hi ha una finalitat solidària de per mig, el futbol sempre queda en un segon pla. “La inicativa de la Grama és molt bona i animem a la gent a que vingui i porti joguines, tot el que sigui col·laborar és bo. Quanta més afició vingui, millor”, destaca Oriol Alsina. Els almogàvers sempre tenen un sòlid motiu com el Llagos per desplaçar-se però amb aquesta campanya de recaptació de joguines en tenen una altra. 

En l’aspecte esportiu, el Llagostera-Costa Brava afronta l’últim desplaçament de l’any. Li arriba just quan la classificació està més ajustada, amb un Hospitalet que s’ha posat a un punt de la primera plaça que ocupen els del Gironès, i, un Prat també trepitjant-nos els talons. Però a aquestes alçades ser líder no importa. Importa més el fet de que amb una victòria el Llagos pugui situar-se ja en 42 punts i donar un pas més gegant cap al primer i principal objectiu: la permanència. “L’equip està molt motivat per competir fora de casa. Sabem que serà complicat però tenim ganes de fer-ho bé”, remarca Alsina. Un partit en què Javi Chica s’enfrontarà per primer cop al conjunt llagosterenc després de militar-hi la temporada passada i part de l’anterior. El lateral és un dels majors perills de l’equip que entrena Toni Díaz com adverteix l’estratega d’Arenys de Mar. 

“La Grama té un grup de jugadors amb experiència capaços de marcar la diferència com Javi Chica i futbolistes que han jugat durant anys en categories importants. Serà molt important ser contundents a les àrees, tancar bé els espais i que no ens facin mal en les transicions ofensives”, adverteix Oriol Alsina. El conjunt de Santa Coloma de Gramenet ha anat a més amb el pas de les jornades, de manera que ara mateix els de Toni Díaz es troben fora del descens. L’adversari del Llagos ha puntuat aquesta campanya a places complicades com el camp de l’Hospi, el del San Cristóbal i el del Terrassa, el cap de setmana passat. 

El Llagostera-Costa Brava ve de signar un partit perfecte amb la victòria per 4-0 contra el Granollers. Després d’un triomf així, en qualsevol equip sempre existeix el perill de baixar el pistó però en aquest Llagos el risc de relaxació és 0. “És impossible que ens relaxem. Tot l’equip està molt endollat, sabent que s’ha de competir per treure bons resultats i que cada punt és un vertader tresor”, conclou Oriol Alsina. Volem que en aquest últim desplaçament els almogàvers ens commoguin primer col·laborant amb la iniciativa solidària de la Grama i després amb el seu suport incondicional per treure un bon resultat en un desplaçament molt complicat. I de ben segur que serà així. Perquè, si hi ha un equip que pugui dir que l’afició no li falla mai, aquest és el Llagostera. 

FOTO: Sascha Andreu ja suma cinc gols aquesta temporada i està empatat en el capítol de màxim golejador del Llagos amb Lucas Viale 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter