LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Alberto Román, un mur per la porteria del Llagostera Costa Brava

Tornar

14/11/2018 15:19

Un mur s’acaba de plantar a la porteria del Llagostera-Costa Brava: Alberto Román. El porter canovellí ha escollit el Llagos per madurar el projecte de gran porter que porta dins. Román, de 20 anys, arriba procedent del Girona C, de Primera Catalana, i s’ha format a les categories inferiors de Fundació Sánchez Llibre, RCD Espanyol, CE Sabadell, CF Damm i Girona FC. El nou futbolista del Llagostera compaginarà entrenaments entre primer equip i filial, amb qui ja ha debutat. 

“El projecte esportiu d’aquest club i les ganes de seguir creixent com a jugador han estat els principals motius que m’han fet venir al Llagostera’’, destaca Alberto Román, que també ha tingut en compte la opinió d’amics i coneguts que han estat al club de la Costa Brava. “No coneixia molt personalment l’entitat però tinc bones referències de companys que han estat aquí’’, assegura Román. El porter destaca la figura d’Oriol Alsina, a qui ja ha pogut conèixer donat que combina entrenaments del primer equip i del filial: “No el coneixia personalment però en el poc temps que porto a l’equip, veig una persona molt compromesa amb els seus jugadors’’, ressalta el vallesà.

Alberto Román té unes qualitats naturals que el converteixen en un mur molt difícil de superar com ja ha demostrat en els partits que ha jugat amb el conjunt de Salvador Jaspe, però també altres virtuts humanes que fan d’ell un jugador d’equip: “Les meves grans virtuts són els reflexes, el joc aeri i la seguretat i també puc aportar treball, esforç i compromís per aconseguir tots els objectius’’, assenyala Román. Virtuts en les quals pot progressar encara més en entrenar al costat d’un gran mestre com Marcos Pérez. “És un orgull poder treballar al costat de Marcos per la trajectòria que té. Espero poder aprendre molt d’ell’’, remarca l’últim fitxatge del Llagostera-Costa Brava. 

“Ha estat molt fàcil adaptar-me, tothom m’ha acollit perfectament’’

Malgrat portar poc temps al Llagos, Román ja se sent plenament integrat en els seus dos equips: “Els jugadors del filial m’han acollit perfectament i per això tot ha estat tan fàcil adaptar-m’hi. Però els futbolistes del primer equip també m’estan tractant tots genial’’, destaca el porter, protagonista en la victòria del filialasso al camp de la Guineueta per 0-2 que va trencar una ratxa de sis jornades sense guanyar dels de Jaspe. 

La seva bona actuació ha estat tinguda en compte pel diari Sport, que l’ha inclòs a l’onze ideal del grup 1 de Primera Catalana d’aquesta setmana: “Notàvem que teníem la necessitat de guanyar, sobretot veient com havíem deixat escapar la victòria als dos anteriors partits als últims minuts’’, comenta Alberto Román, un mur per a la porteria del Llagostera de només 20 anys que vol acabar de fer-se inexpugnable al Llagos. 

FOTO: Alberto Román, junt amb el secretari tècnic del Llagostera-Costa Brava, Gerard Escoda

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter