LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Oriol Alsina: "El punt és molt bo. Si seguim treballant així farem una temporada molt maca''

Tornar

12/11/2018 01:20

Oriol Alsina valora molt positivament el punt tret a Cambrils contra el Reus B (0-0) i amb el qual el Llagostera-Costa Brava seguirà líder després de l’aturada, ja que a l’equip llagosterenc li toca descansar el cap de setmana que ve. “Aquest és un molt bon empat perquè el filial del Reus és un equip molt difícil a casa i té jugadors de molta qualitat i mobilitat. Haguéssim pogut guanyar si haguéssim tingut més profunditat en atac però defensivament vam estar perfectes i el punt i el treball de l’equip van ser molt bons. L’empat és just pels mèrits d’un i altre’’, assegura l’entrenador del Llagos. El conjunt d’Albert Company va tenir més posessió de pilota però gairebé no va generar perill, un fet que parla molt bé de la seguretat defensiva dels blau-i-vermells, el diumenge passat de verd:

“Ells no ens van fer mal amb la pilota ja que vam tancar molt bé les línies de passada. Crec que vam generar més perill nosaltres quan sortíem en velocitat’’, destaca Alsina, que té clar què és el que va separar al Llagos del gol. “En l’aspecte ofensiu ens va faltar millor presa de decisió i saber interpretar millor les diagonals però el treball de tots els jugadors va ser descomunal. Hem de seguir treballant així, perquè quan competim tots junts així de posats som un equip molt difícil de guanyar’’, ressalta l’entrenador nascut a Arenys de Mar. 

El Llagostera va demostrar a Cambrils, un cop més, que és un equip amb diferents registres de joc. El conjunt del Gironès és tan capaç de prendre la iniciativa amb la pilota com posar-se a treballar sense ella com va refrendar contra el filial reusenc. “Quan juguem a domicili ho fem diferent a quan ho fem a casa. En aquest cas vam alinear un trivot amb Pol, Pitu i Maik per ocupar millor els espais’’, assenyala Alsina, que fa un balanç molt positiu del rendiment exhibit pels seus jugadors abans de la primera aturada de la temporada: 

“La valoració que faig tant a nivell de classificació com de joc és molt bona. Anem millorant setmana rere setmana i els jugadors interpreten cada cop millor el que vol el cos tècnic i nosaltres els anem coneixent millor. Queden cinc partits per acabar la primera volta i si mantenim aquesta confiança i aquesta manera de treballar farem una temporada molt maca’’, conclou Oriol Alsina. 

FOTO: Oriol Alsina, sempre atent durant els partits per no deixar cap detall a l'atzar 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter