LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Marc Medina, el tot terreny del Llagostera-Costa Brava

Tornar

09/11/2018 15:20

Pot amb tot i s’adapta a tot. Farà el qui sigui i complirà amb èxit la missió que si li encomani perquè és d’aquell tipus de jugadors que pots utilitzar per tot, pel que faci falta i quan sigui necessari. Les seves cames són com rodes que s’adapten per on circulin. Marc Medina és el tot terreny del Llagos. L’atacant tan aviat pot ser un Ferrari que corri a l’espai com un Land Rover que s’enfangui lluitant i baixant pilotes per obrir camí als demés. És el noi per tot d'Oriol Alsina. L'entrenador del Llagostera-Costa Brava sap que té un tot terreny que pot sortir tant des de principi de cursa com des de boxes quan ha de canviar alguna peça. Sempre està llest per complir la funció que sigui. 

“Sóc un davanter que no tinc molt de tot però que puc jugar de tot i em puc adaptar al rol que em demani l’Oriol. Som tres davanters a l’equip i mentre Sascha i Arimany sóc dos puntes molt bons pentinant i baixant pilotes jo sóc un perfil diferent que es pot adaptar a diversos rols. Igual no sóc tan bo com ells en les pentinades però al cap i a la fi puc assumir aquest paper i també d’altres com ser el davanter que vagi a l’espai o el mitjapunta que vagi a les caigudes’’, assegura el punta de Platja d’Aro. En l’últim partit contra el Santboià, i fent gal·la de la seva impressionant capacitat d’adaptació, Marc Medina es va disfressar de ‘killer’ pur i va convertir en gol la primera pilota que va tocar amb un remat impecable. Era el primer que anotava amb la samarreta del Llagostera i a sobre va ser el que acabaria donant els tres punts al conjunt blau-i-vermell: “Estic molt satisfet perquè pel que es valora a un davanter és pel gol. Vaig anar a una pentinada de Sascha, que quan prolonga i ets capaç d’agafar la pilota tens moltes opcions de marcar. Espero que sigui el primer gol de molts’’, destaca l’ariet, que acaba de complir 28 anys. “El dia següent de marcar Sascha em va trucar per donar-me la enhorabona. És cert que entre nosaltres hi ha competència però és una competència sana i ens ajudem i ens animem mútuament’’, desvetlla el futbolista del Baix Empordà. de De fet, Medina, que viu la seva primera temporada al Llagos, és un davanter extremadament efectiu ja que no necessita molts minuts per marcar. Les últimes temporades al Palamós ha anotat una diana cada 71 minuts. 

“A Palamós jugaven més per mi i aprofitava la feina dels demés i aquest any al Llagostera tinc un rol molt diferent. Aquí els davanters són els que treballen pels demés i estan més enfocats a pentinar i baixar pilotes perquè siguin els altres jugadors els que aprofitin aquesta feina i marquin. Però jo puc assumir qualsevol paper i faré el que em demani l’Oriol’’, destaca Marc Medina. El tot terreny del Llagos reconeix que li agradaria comptar amb més minuts però és conscient de la dificultat que implica guanyar-se minuts en aquest Llagostera. El conjunt de la Costa Brava gaudeix d’una plantilla amb molt equilibrada i amb molta qualitat en què tots els jugadors s’hi estan deixant la pell però a l’alineació titular només hi ha lloc per onze com en més d’una ocasió ha destacat Oriol Alsina. “És un goig jugar en aquest equip perquè és tan difícil jugar-hi amb el nivell que hi ha que valores molt quan disposes de minuts. Estar rodejat de tants bons jugadors fa que aquesta competència et faci millorar i que sigui més gratificant jugar encara que juguis la meitat de minuts perquè és molt difícil fer-se un lloc amb el nivell que hi ha. Per mi és un luxe entrenar amb aquests companys’’, ressalta Marc Medina. “Tots tenim una meta col·lectiva però després cada jugador es proposa assolir una fita individual. I la meva és fer-me un lloc a l’onze inicial. Ara mateix no estic comptant amb els minuts que m’agradaria però ho seguiré donant tot perquè l’Oriol me’ls dongui’’, assegura el davanter de Platja d’Aro, que és ambiciós.

Una ambició que també es nota fora del camp, ja que Medina és molt meticulós a l’hora de cuidar el seu cos i estar en la millor forma física. En aquest sentit, té un avantatge extra ja que és propietari d’un gimnàs a Platja d’Aro, en què exerceix d’entrenador. El davanter es dedica sobretot a preparar sessions d’entrenament grupals i s’entrena en dies que no hi ha sessió amb el Llagos. “Quan no hi ha entrenament faig una mica de treball pel meu compte, però només uns 20 minuts i de manera molta lleugera pero no acumular molta càrrega. Corro a la cinta, faig abdominals, realitzo treball propioceptiu i una mica de treball analític’’, explica Marc Medina, que fa el que sigui per poguer treballar a la perfecció pels seus companys, a qui l’ex del Palamós veu en un excel·lent estat de forma: 

“L’equip està sòlid, cada cop fa més ocasions i marca més gols. D’alguna manera hem trobat una manera de jugar tant a casa com a fora que ens funciona. Porto 10 anys jugant a Tercera Divisió i el que estem fent té molt de mèrit perquè en aquesta categoria l’últim pot guanyar al líder’’, assegura el davanter, que també veu en forma a l’afició. “Feia temps que no veia a Tercera una afició tan entregada com la del Llagostera i el que vam viure el passat diumenge va ser un luxe, va ser un goig que els nanos del futbol base vinguessin a demanar-nos fotos i autògrafs. L’altre dia em vaig trobar amb nens que havia entrenat al Cristinenc, al qual li tinc molt d’afecte perquè hi vaig estar alguns anys entrenant, i m’alegro molt que s’hagi fusionat amb el Llagostera’’, ressalta Medina. Els almogàvers que tant aprecia el tot terreny del Llagos ja es prepararen per desplaçar-se aquest diumenge fins a Cambrils, on el conjunt llagosterenc visita el Reus B a les 17:00 h. “Ens enfrontem a un equip que sap al que juga, que porta dos anys utilitzant el mateix estil i que a més a més encadena cinc partits sense perdre. Haurem de donar-ho tot, treballar i correr molt si volem guanyar’’, subratlla Marc Medina, amb ganes de tornar-se a vestir de curt. Per fer el que sigui i quan sigui. Tan aviat pot fer de Sascha, com d'Arimany, com de Gil Muntadas. Ell és el tot terreny del Llagos. 

FOTO 1: Si ha de protegir la pilota ho farà, si ha de marcar gol, també. Marc Medina és el noi per tot d'Oriol Alsina. 

FOTO 2: El davanter de Platja d'Aro s'entén molt bé amb Sascha Andreu

FOTO 3: Medina no necessita molt per marcar gol

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter