LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El Llagostera-Costa Brava presenta els seus equips aquest diumenge

Tornar

03/11/2018 10:21

La presentació de tots els equips del Llagostera-Costa Brava de la temporada 2018/2019 tindrà lloc aquest dissabte, 27 d’octubre, al Municipal de Llagostera. L’acte tindrà lloc a les 13: 30 h, just abans del partit en què el primer equip rebrà el Santboià (16:00 h.). 

La festa del futbol base del club llagosterenc començarà amb els parlaments de tres jugadors de diferents edat de la base, un prebenjamí, un infantil i un cadet, del director de les categories inferiors, Óscar Álvarez i de la presidenta de l’entitat, Isabel Tarragó, que aquest any ha complert 10 anys al capdavant al capdavant de la gestió del club del Gironès. En acabar els parlaments, sobre les 14:15 h, començaran a desfilar tots els equips de menor a major edat, és a dir, començaran els prebenjamins i l’últim conjunt en sortir serà el filial. Degut a la proximitat del partit, el primer equip ja es va fer la foto oficial durant la setmana. 

La presentació conclourà amb el parlament d’algun o alguns membres de FAR Law Sports, la branca esportiva del despatx d’advocats Penya i Nofuentes Advocats, el principal patrocinador del Llagostera-Costa Brava. Al principi i al final de l’acte, i durant el seu transcurs, tindran lloc sorpreses que el club es reserva fins el mateix moment de la presentació. 

La UE Llagostera-Costa Brava compta aquesta campanya amb un total de 23 equips i 420 jugadors, mantenint les xifres de l’any passat. La gran novetat d’aquest curs és la creació d’un conjunt femení de categoria infantil endegat junt amb el CE Pontenc. Un fet que suposa un gran pas pel club, que fins ara no tenia cap equip format exclusivament per noies. També s’han produït canvis a l’estructura del futbol base, ja que Óscar Álvarez passa ser el director de les categories inferiors i Joaquim Calls el nou director de captació.

L’objectiu principal del futbol base del Llagostera passa per mantenir i/o millorar les actuals categories i, sobretot, perquè tots els jugadors, sigui quin sigui el seu nivell, facin un pas endavant en la seva formació futbolística i humana. 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter