LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Que tots els nens i pares del futbol base del Llagostera-Costa Brava se sentin orgullosos d'aquest equip al partit contra el Santboià

Tornar

03/11/2018 01:46

El Llagos té el pensament que, més que mai, no li pot fallar a l’afició diumenge al partit contra el Santboià (16:00 h.). Més que per la importància que té guanyar de cara a la classificació -que també, per com estarà el Municipal de Llagostera. El camp es vestirà de gal·la després d’haver gaudit de la presentació de tots els equips del club i el primer equip del Llagostera-Costa Brava es vol posar també elegant per culminar la festa amb un triomf. Vol que tothom se senti orgullós d’aquest grup.  “La motivació per guanyar sempre hi és però en aquest partit més perquè hi haurà tots els nens i pares del futbol base i sempre agrada que hi hagi un gran ambient’’, assegura Alsina, orgullós de les categories inferiors de què gaudeix el Llagos. I és que el club llagosterenc ja no és només el primer equip. També el seu espectacular futbol base. 

“La valoració de que faig del futbol base que tenim i les expectatives de futur són molt bones. Llagostera és un poble petit però tenim un futbol formatiu de màxim nivell, estem entre els 10 millors de Catalunya i som el segon a la província de Girona per darrere del Girona, i estem molt contents de tenir tants nens. Volem que el futbol base vagi creixent i que a curt i mig termini es vegin els resultats, que no és un altre que cada cop més jugadors de les nostres categories inferiors formin part del primer equip’’, destaca el tècnic del primer equip. Precisament molts jugadors de la pedrera del Llagostera-Costa Brava presenciaran aquest Llagos-Santboià, un matx que arriba després de la derrota de dijous al camp del San Cristóbal, on al conjunt llagosterenc li va faltar sobretot més encert de cara a porteria:

“També tenim la motivació especial de guanyar per venir d’una derrota. Si volem guanyar al Santboià haurem de ser més contundents a les dues àrees, corregir alguns aspectes defensius, no cometre errades puntuals que ens costin gols com a l’ultim partit i millorar en les jugades ofensives’’, ressalta Oriol Alsina. El Santboià lluita per sortir de la zona baixa de la taula, però com bé se sap i sap tothom, en aquesta categoria la classificació no existeix. L’exemple més clar és el Martinenc, que tot i ser últim ara mateix va competir molt bé al Municipal fa dues setmanes fins el punt d’exigir que San Marcos aturés un penal perquè el Llagos aconseguís els tres punts al Municipal. “El Santboià és un equip que ha anat de menys a més i amb jugadors que cada vegada aniran a més. És cert que han perdut partits però molts han estat amb resultats curts i segur que revertirà la dinàmica. És un equip al qual tenim molt considerat i serà molt difícil guanyar-lo’’, adverteix Alsina. El tècnic d’Arenys de Mar no dubta de quin pot ser el factor decisiu per apropar-se més a la victòria: 

“Li demano a l’afició que vingui. Veig que cada cop ve més gent al camp i se sent més identificada amb l’equip. Fa goig veure que hi ha tanta gent que ens dona suport i així sempre és més fàcil competir. La línia entre guanyar i perdre és molt fina i l’afició és la que et pot fer guanyar partits.’’. destaca Oriol Alsina. El primer equip del Llagostera sentirà orgull en veure tots els nanos en la presentació del futbol base del club diumenge. Després, més que mai, els toca als jugadors del sènior fer que tots els nens i mares i pares només sentin una cosa quan vegin competir el primer equip: orgull. 

FOTO: Els jugadors del primer equip volen agrair el suport que els donaran els jugadors del futbol base i els seus mares i pares diumenge amb una victòria

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter