LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Oriol Alsina: "Conforme avanci la temporada serem encara més competitius''

Tornar

01/11/2018 21:13

L’entrenador del Llagostera-Costa Brava, Oriol Alsina, mai se’n va d’un partit que ha perdut del tot trist si els seus homes ho han donat tot. Com va passar al camp del San Cristóbal tot i el 2-1 advers. “Estic molt orgullós dels meus jugadors pel seu esforç perquè van treure tot el caràcter inclús quan ens van marcar el 2-0’’, destaca Alsina, per qui l’encert de cara a porteria va ser decisiu: 

“Vam generar moltes més oportunitats que ells però al final el que marca la diferència és qui és més efectiu i ells van tenir el mèrit d’estar més encertats. Ens esperàvem un partit complicat contra el San Cristóbal perquè havia guanyat tots els partits a casa menys un i va demostrar contra nosaltres que el que està aconseguint no és pas cap casualitat’’, assegura el tècnic d’Arenys de Mar, per qui troba positiu que el Llagos hagi de tornar a competir en pocs dies:

“El millor és que no hi ha temps de lamentar-nos perquè diumenge juguem a casa contra el Santboià. Hem de seguir treballant molt perquè en aquesta categoria la línia entre guanyar i perdre és molt fina i es va demostrat al camp del San Cristóbal’’, adverteix Oriol Alsina, sorprès molt positivament del rendiment que està oferint el seu equip: 

“A principi de temporada ens vam marcar l’objectiu de no patir per mantenir la categoria i pensàvem que quan competíriem millor seria a partir de la segona volta però estem líders. Penso que aquest grup ha d’anar encara a més perquè és nou i conforme avanci la temporada serem més competitius’’, conclou Alsina. 

FOTO: Oriol Alsina, sempre vivint amb molta passió els partits 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter