LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Pablo Amantini, una roca per la defensa del Llagostera-Costa Brava

Tornar

08/10/2018 15:26

Ha arribat al Llagos un defensa resistent, inexpugnable, d’aquells tossuts que cap davanter volen veure ni als somnis per pesat. En definitiva, una autèntica roca. Arriba al Llagostera-Costa Brava el central Pablo Amantini, procedent del Cerdanyola. Una roca de 34 anys, però al que l’experiència no l’ha erosionat, al contrari, l’ha fet cada cop més fort. L’argentí, format a San Lorenzo de Almagro i Banfield, acumula des dels 18 anys una dilatadíssima i important trajectòria al futbol català: Badalona B, Gavà, Blanes, Europa, Castelldefels, Montañesa, Badalona (primer equip), Terrassa i el mateix Cerdanyola. El central ha jugat sempre a Tercera Divisió, tret dels dos anys que va estar al Badalona, amb qui va competir a Segona B. 

El que m’ha fet venir a Llagostera ha estat el projecte tan ambiciós que té i i la senzillesa i la humilitat d’aquest club. És com una família, et sents part de l’entitat des del primer moment’’, destaca Amantini, un jugador amb un caràcter molt competitiu. Tant, que ja ha notat molt bona simptonia amb Oriol Alsina, un altre animal amb una competitivitat salvatge. “Sóc el tipus de jugador al que li agrada l’Oriol. M’agrada la seva manera d’afrontar els partits i la mentalitat guanyadora que té. Ha passat per totes les categories i aprens moltes coses d’ell, també el que no s’ensenya, coses de la vida’’, afirma el defensa argentí, un admirador del tècnic d’Arenys de Mar. 

Sense veure’l jugar, el rostre seriós de Pablo Amantini ja denota que és un futbolista que odia perdre. “Puc aportar la meva experiència, el meu caràcter guanyador, la meva ambició de pensar sempre en gran, vinc a sumar i ajudar en tot el que pugui dins i fora del camp’’, afirma alt i clar el central. Però sense veure’l vestit de curt també es percep que és una vertadera roca molt difícil de trencar o de moure del seu lloc: llueix un físic imponent amb la seva corpulència i el seu 1,85 m. “A nivell físic puc ajudar els meus companys a les cobertures i tinc molt bon joc aeri en l’estratègia ofensiva i defensiva i en el joc defensiu. Però a nivell tàctic puc donar molt també, ja que l’experiència m’ha donat molts coneixements en aquest aspecte i puc ajudar molt a l’equip quan no tingui la pilota’’, destaca Amantini, que ja ha jugat dos partits amb el conjunt del Gironès. 

La nova incorporació del Llagos coincidirà a l’equip llagosterenc amb un compatriota seu com Lucas Viale. De fet, tots dos podrien compartir el centre de la defensa del conjunt de la Costa Brava: “Sempre he jugat contra el Lucas, però ara serem companys i estic motivat per coincidir amb ell al terreny de joc, ja que crec que som compatibles en moltes coses. Sobretot en la de tenir un caràcter competitius i no donar mai una pilota per perduda, sortim des del minut u a guanyar’’, assegura Pablo. “Els argentins vivim el futbol amb molta passió, molt intensament. No ens agrada perdre ni als entrenaments’’. Una frase que defineix la roca Pablo Amantini. 

FOTO: Pablo Amantini, junt amb el secretari tècnic del Llagos, Gerard Escoda

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter