LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Salvador Jaspe, tècnic del filialasso: "Alguns jugadors del Girona B ens van dir que som l'equip que millor ha competit contra ells''

Tornar

08/10/2018 15:18

L’entrenador del filialasso, Salvador Jaspe, revela una cosa que ho diu tot sobre la manera com va competir el Llagos B contra el Girona B tot i la derrota (2-0): “Alguns jugadors que coneixem del filial del Girona ens van dir que l’equip que millor ha competit contra ells fins ara ha estat el Llagostera. I significa molt perquè el Girona B ha fet un equip per pujar a Tercera Divisió’’, destaca Jaspe, molt satisfet del rendiment dels seus jugadors:

“Vam perdre però tot l’equip va fer un treball molt bo i el que ens va penalitzar molt són les dues pèrdues de pilota. Recalco la meva satisfacció amb la feina dels meus jugadors i els felicito. Ara ja s’ha acabat aquest calendari tan complicat que teníem en aquests primers partits fora de casa i comença la nostra Lliga’’, assegura el tècnic de Blanes, que va a trobar a faltar més verticalitat als últims metres contra el Girona B:

Vam tenir més respecte als últims metres que altres dies i per això ens vam quedar sense marcar per primer cop aquesta temporada. Però confio plenament en el treball que estem duent a terme. Això és el que ens portarà a seguir competint i treure punts’’, assenyala l’estratega del segon equip del Llagostera-Costa Brava, que es manté fora de la zona de descens directe. 

Salvador Jaspe té clar que s’ha de millorar molt en l’aspecte de les pèrdues de pilota compromeses per augmentar les possibilitats de treure bons resultats del filialasso: “El perfil de jugadors que tenim fa que vulguin tenir molt la pilota i el voler controlar pilotes dividides ens costa que ens generin dos contra un amb la línia defensiva sortint. Hem d’insistir en no cometre aquests errors però ara ens hem d’oblidar ja d’aquest partit i pensar en el Sabadell Nord’’, conclou Jaspe.

FOTO: Jaspe confia plenament en el treball dels seus jugadors 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter