LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

L'escriptora Angie Bach fa una visita a la UE Llagostera-Costa Brava en el Trofeu FAR Law Sports

Tornar

07/08/2018 00:12

L’escriptora Angie Bach va visitar la UE Llagostera-Costa Brava en el partit del Trofeu FAR Law Sports que enfrontava el Llagos contra el Girona B el passat diumenge. Bach és autora del llibre “Puedes tocar el cielo? El milagro del TDK Manresa’’, que relata la gesta que va fer realitat el Manresa de bàsquet en guanyar la Lliga ACB el 1998. També ha escrit la novel·la “El misterio de la  Cruz de Vilabertrán’’, que tracta d’una relíquia molt important trobada a la localitat de la Costa Brava de Vilabertran i desconeguda per a molts catalans. L’escriptora també exerceix de professora de tennis i de presentadora de novel·les.

“Tenia ganes de visitar un altre ‘petit gran club’ com és el cas del Llagostera. És un club que té l’estima de la seva gent, amb una graderia que anima i que té una comunió constant amb els jugadors. Veig un equip jove que transmet il·lusió’’, va destacar Angie Bach. Des de la UE Llagostera-Costa Brava li donem les gràcies a l’Angie per haver-nos donat suport en el partit del Trofeu FAR Law Sports. Tot un honor que siguis una aficionada més del Llagos!

FOTO: Angie Bach, al centre de la imatge, junt amb el cap de captació del Llagostera-Costa Brava, Quim Calls, - a l'esquerra-, i David Peña, el fundador del patrocinador principal del club llagosterenc, FAR Law Sports. 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter