LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Oriol Alsina: "Estem molt contents de col·laborar amb FAR Law Sports i esperem celebrar molts èxits junts''

Tornar

06/08/2018 18:57

El Llagostera-Costa Brava va guanyar contra el Girona B (2-1) la primera edició del Trofeu al qual li dona nom el seu patrocinador principal: FAR Law Sports. Una estreta col·laboració que celebra Oriol Alsina: “Estem molt contents de que el Llagostera col·labori amb FAR Law Sports. És una relació que cada cop evoluciona més, ens sentim molt bé amb ella i FAR Law Sports ens ajuda en tot el que poden. Esperem torna’ls-hi aquest suport al camp i que tots plegats poguem celebrar els èxits de l’equip’’, destaca l’entrenador del Llagos.

Alsina, que en valoració post-partit també va respondre les preguntes del periodista Said Sbai, de Televisió de Girona, es va mostrar molt satisfet pel triomf i per la progressió de l’equip en aquesta pretemporada: “Ja queden només 15 dies per començar la Lliga i hem fet un molt bon partit contra un equip com el Girona B amb jugadors de Tercera Divisió i Segona B que està fet per pujar a Tercera. Apart del resultat, les sensacions han estat molt bones ja que ells quasi no ens han creat perill i nosaltres hem tingut més oportunitats apart dels gols’’, analitzava el tècnic d’Arenys de Mar.

El Llagos va exhibir contra el filial gironí els seus diversos registres del joc, ja que els llagosterencs feien mal tant amb circulació de pilota, com desplaçant en llarg o en accions d’estratègia. “Tenim jugadors que en funció del rival i de la grandària del camp poden jugar de diverses maneres. Hi ha una línia molt fina entre la victòria i la derrota i moltes vegades una jugada a pilota aturada a favor o en contra pot ser decisiva. I si a sobre som capaços de sortir jugant o de jugar directe doncs molt millor’’, va destacar Oriol Alsina.

“Ens estem apropant cada vegada més al que volem i els jugadors ens van coneixent al cos tècnic i nosaltres als jugadors. Hem de tenir en compte que més de la meitat de futbolistes són nous, mai han jugat junts, i tot porta un procés d’adaptació’’, va advertir Alsina, que també va ser preguntat a la roda de premsa per dos dels jugadors més destacats d’aquest Trofeu FAR Law Sports disputat contra el Girona B: Sascha Andreu, autor dels dos gols, i Moussa Sidibé, un vertader martell per la banda dreta amb les seves internades.

Sascha treballa molt i fa una gran feina. És un jugador insubstituible perquè, surtin com li surtin les coses, sempre es deixa la pell al camp. Pel que fa a Moussa, estem davant d’un jugador elèctric, explosiu i desequilibrant que pot anar tant per dins com per fora i que ens donarà moltes alegries’’, destaca Alsina, que també va parlar sobre un nou debut amb el primer equip, el del juvenil Pau Juvanteny: “Estem treballant molt la base i la conseqüència és que surten futbolistes amb molta projecció com el Pau, que ha jugat sense cap complexe i ho ha fet tot bé. Jugadors com ells els hem de seguir treballant per polir-los i que així tinguin èxit’’, va remarcar l’estratega del Llagostera-Costa Brava.

FOTO: Oriol Alsina atén les preguntes després de la disputa del Trofeu FAR Law Sports 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter