LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Sascha Andreu, dinamita pura per l'atac de la UE Llagostera

Tornar

10/07/2018 20:01

El fitxatge del Llagos que probablement portarà més soroll és el d’un davanter a qui també li encanta generar rebombori, però a les àrees rivals: Sascha Andreu. Tot un expert en això de dur de corcoll les defenses rivals amb el seu gol i el seu joc d’esquenes i aeri però també tot un veterà contrastat del futbol, ja que el punta de 31 anys ha militat a Tercera Divisió amb equips com el Prat, la Montañesa i el Castelldefels i també a Segona B amb Gavà, Cornellà i Ontinyent, el seu últim conjunt.

“Tenia ofertes de Segona B però ara mateix el Llagostera és el que més em motiva i estimula a dia d’avui. He vingut aquí perquè el club va mostrar un gran interès en mi des del principi. Potser faig un pas enrere pel que fa a categoria però a nivell d’entitat, d’estructura i d’ambició no. Vinc a un club molt professional’’, assegura ‘Saschandowski’, atret també per la tornada d’Oriol Alsina a la banqueta almogàver: “Uns dels motius que sens dubte m’han dut a fitxar pel Llagostera ha estat el retorn de l’Oriol com a míster. Té un percentatge d’èxit increïble amb set ascensos en 10 anys’’, expressa el davanter tot manifestant la seva admiració cap a Alsina.

El Llagos incorpora un ariet que sobre la gespa li garanteix tot a més de gol: experiència, lluita, intensitat, passió i també joc col·lectiu gràcies a la seva permanent intensitat i la seva habilitat per jugar d’esquenes i disputar les pilotes aèries. Les defenses que s’enfronten a un equip que té Sascha Andreu com a punta de llança saben que no ho tindran fàcil per guanyar. O, com a mínim, que tindran uns durs 90 minuts per davant i una factura en forma de cansanci al final del matx serà elevada. “Al camp puc aportar sobretot molt en el joc aeri però, sobretot, la meva experiència. Són molts anys ja jugant a futbol i les últimes temporades he jugat molt a Segona B’’, afirma Andreu, que també desitja sumar en altres aspectes:

“A nivell de vestidor vull aportar com el que més i també vull ser el més professional possible perquè el Llagostera sigui també el més professional possible i pugui assolir els seus reptes’’, afegeix el nou davanter del conjunt llagosterenc, tot un enamorat del Llagos i la seva manera de fer: “El Llagostera és un club molt humil però a la vegada ambiciós que ha estat capaç de crear una gran estructura. M’agrada perquè és una entitat seriosa en tots els aspectes, catalana i també em queda a prop de casa. M’agrada tot del Llagostera’’, destaca Sascha Andreu, un jugador que, més enllà de les seves qualitats innates, captivarà de ben segur l’afició almogàver des del principi amb la seva apassionada manera de viure el futbol.

FOTO: Sascha Andreu amb el secretari tècnic del Llagos, Gerard Escoda. 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter