LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Oriol Alsina, el retorn més esperat

Tornar

08/07/2018 19:00

Oriol Alsina tornarà a seure a la banqueta de la UE Llagostera el curs vinent. El desig de molts aficionats i llagosterencs s’ha complert amb el retorn de l’home va convertir en gegant un petit com el Llagos, l’entrenador que va fer irrompre al futbol professional en tan sols 10 anys un club de poble. El tècnic, en definitiva, que va dur la UE Llagostera al cim, a jugar a camps com Mestalla, el Benito Villamarín o El Molinón.

D’aquesta manera, Alsina torna a exercir de tècnic poc més d’un anys després de deixar el càrrec i havent rebutjat importants ofertes de clubs del país i d’altres racons del món. Els forts sentiments que el lliguen al Llagos han pogut més que la voluntat de conèixer altres atractius reptes. L’artífex de la dècada d'or dels almogàvers va aixecar un monument a l’esforç amb set ascensos en tan sols 10 anys entrenant l’equip, duent el Llagostera de Tercera Regional -actual Quarta Catalana-, a Segona Divisió. Després de pujar a Segona Regional l’any 2000, l’Oriol va tornar a la banqueta l’any 2004 per iniciar un imparable i meteòric ascens fins aterrar a la categoria de plata el 2014. A tot arreu es parlava d’aquesta gesta d’un humil equip d’un poble de 8.000 habitants. I segueix parlant-se.

Ara, el tècnic més estimat per l’afició torna a agafar les regnes a Tercera Divisió, on vol tornar a posar la seva qualitat futbolística i humana al servei del Llagostera, com ha fet sempre. Oriol Alsina iniciarà aquesta nova etapa ja la tarda del proper dilluns 9 de juliol, quan els jugadors del Llagos estan convocats per començar la pretemporada. Abans d’iniciar la sessió, el míster serà presentat oficialment a les 17:00 h al mateix Municipal de Llagostera.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter