LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Toni Canyameras, nou cap de comunicació del Llagostera

Tornar

06/07/2018 15:26

Toni Canyameras és el nou cap de comunicació de la UE Llagostera després de la marxa d’Edgar Alsina per motius laborals.

Canyameras, que ja havia ajudat Alsina en algunes ocasions, és periodista i ha desenvolupat la tasca de cap de comunicació al CF Caldes de Montbui durant els últims quatre anys. També treballa al diari EL 9 NOU i col·labora a altres mitjans com Radio Marca i La Jornada del Vallès.

“És un orgull i un honor treballar per un club tan gran i a la vegada tan familiar i proper com el Llagostera. Estar a l’alçada d’un geni de la comunicació com l’Edgar serà difícil però intentaré donar a l’entitat el millor de mi’’, destaca Canyameras.

Des de la UE Llagostera, i en nom de tots els treballadors del club, volem agrair l’enorme labor que ha fet Edgar Alsina al capdavant de la comunicació, posant al seu servei tot el seu talent i professionalitat per transmetre la nostra essència. Si ens hem donat a conèixer i ens hem convertit en un club estimat arreu ha estat també gràcies a l’extraordinària feina de l’Edgar. Moltes gràcies nano, el Llagos et porta al cor!  

FOTO: Feta per Màrlon Càtedra i cedida per La Jornada del Vallès 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter