LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

José Moragón, un mite sota pals

S'acaba l'etapa de José Moragón al Llagostera Costa Brava. El porter de l'ascens. El porter dels miracles. Providencial José Moragón!

Tornar

18/05/2017 16:46

JOSÉ MORAGÓN, UN MITE SOTA PALS

S'acaba l'etapa de José Moragón al Llagostera Costa Brava. El porter de l'ascens. El porter dels miracles. Providencial José Moragón!


Tot arriba. Tot té un inici i tot té un final. Vas arribar l'estiu de 2012 provinent del CE L'Hospitalet. Volies una oportunitat i aquí la vas trobar. Només vull que si mereixo ser titular, ho sigui. Dit i fet. Semblava impossible treure-li el lloc a Wilfred, ja assentat a la porteria blau-i-vermella i amb una trajectoria inmaculada. Normal, era un porteràs, però tu volies superar-lo.

Vas aconseguir fer-te un lloc mica en mica i vas viure els llagosterassos. Recordes Mestalla? Increïble. Però la bona arribaria la temporada següent. Teniem un porteràs. Un porter miracle. Un porter que treia pilotes inversemblants, un porter de playoff. Un porter d'ascens.

Des del club només podem que donar-te les gràcies. Les gràcies per la teva professionalitat. Per la teva lluita i sacrifici per millorar cada dia, per defensar aquests colors, els d'ara i per sempre, els teus colors. Però compleixes una etapa i ho entenem. Perquè el sentiment és etern, però la vida són això, etapes.

Un cop més, GRÀCIES JOSÉ. GRÀCIES per haver sigut tan clau en un moment històric com el que hem viscut. Gràcies per haver-te deixat la pell en cada rematada, pels teus reflexes, perquè ets un pop, perquè hem de dir-ho, has estat un porteràs.

Només et desitgem el millor dels millors, perquè als mites el mínim que els pots dir és SORT.

Saps que aquesta sempre serà casa teva, perquè has estat el nostre crack, i una gran persona.

Fins aviat, llagosterenc!

Gràcies Mora!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter