LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Un històric penja les botes

Tornar

02/05/2017 09:41

Va saltar la notícia un 11 de Juny de 2006. David Costa, el pitxitxi del F.C.Palafrugell a Tercera Divisió fitxava pel Llagostera, en aquell moment a Preferent, dues categories per sota i amb un camp de sorra.

I quant soroll vas crear. Ningú entenia el perquè. Un jugador jove, amb potencial, pel que mitja Tercera Divisió es barallava, què hi fotia anant al Llagostera?

La veritat és que molta gent aquí tampoc ho entenia de primeres, però amb 10 minuts al teu costat la sorpresa es minimitzava. Simplement eres diferent. Les teves prioritats no eren les mateixes. Tu només volies gaudir del futbol.
Probablement ni tu sabies que havies anat a parar a la teva segona família, de la que per tota la vida te'n podries enorgullir. Probablement ni tu sabies que estaves entrant de cap a la història del futbol gironí.

I van anar passant els anys. Gol rere gol, victòria rere victòria. Ascens rere ascens. Martorell, l'ascens a Tercera, Amposta, Cerceda... I de sobte et trobaves sent el màxim golejador de la història del Llagostera... i a Segona B!

I no parlarem d'ofertes que has rebutjat. Ofertes que cap ésser humà rebutjaria. Només tu. Nomñes per la teva família, només pel teu Llagostera.

I de sobte, "Vull seguir al club, però crec que ajudaré més al filial, de Tercera Catalana." I aquí no, David. Aquí no ens vas sorprendre.

Avui deixes de competir, però no deixes el futbol. 
Perquè les persones com tu no deixen el futbol. Perquè el futbol no es pot permetre el luxe de deixar-te.

Creiem que no hi ha cap fotografia que mostri millor el que ets i el que sents, que una celebració rabiosa en un camp de sorra destrossat. El del Llagostera al que vas arribar.

Gràcies per ser tant del Llagostera David, dins i fora del camp.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter