LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

PARTIDÀS SENSE PREMI

La UE Llagostera Costa Brava, es queda sense premi després de perdre a casa (0-1) contra el Lleida Esportiu en un bon partit dels locals que van merèixer, almenys, l'empat. Els visitants van saber defensar el gol de la primera part amb molt d'ofici. Al descans del partit, homenatge de l'afició al Juvenil A, campió de la seva categoria i nou equip de categoria nacional.

Tornar

30/04/2017 10:55

PARTIDÀS SENSE PREMI


La UE Llagostera Costa Brava, es queda sense premi després de perdre a casa (0-1) contra el Lleida Esportiu en un bon partit dels locals que van merèixer, almenys, l'empat. Els visitants van saber defensar el gol de la primera part amb molt d'ofici. Al descans del partit, homenatge de l'afició al Juvenil A, campió de la seva categoria i nou equip de categoria nacional.


El futbol és molt capritxós i això tothom ho sap. La UE Llagostera Costa Brava, sabent dels capricis del futbol, ​​necessitava un sol punt per definitivament acabar amb les opcions de caramboles i sorts que poguessin posar l'equip en perill. I amb aquesta mentalitat guanyadora i també amb molta menys pressió que en jornades anteriors, va sortir l'equip d'Oriol Alsina disposat a liquidar ja aquesta temporada i deixar a l'equip a punt per a la pròxima.


I la veritat és que tot va començar amb un joc bonic i vistós per part dels locals. Triangulacions, passades, parets, velocitat i ocasions davant d'un conjunt que no va venir de passeig. El Lleida esgota les seves opcions de pujar al carro dels play offs i va demostrar que també és un equip que sap el que vol i com ho vol. És clar que de vegades, els partits els decideix un detall o un cop de sort.


L'exemple més clar de tot això és la jugada del primer i únic gol del partit. Al minut 11, una centrada des de la banda dreta ho remata de cap Rubio i Moragón s'estira i realitza una gran aturada, però el rebuig li cau a Nierga que remata a porta buida per marcar el gol de la victòria. I és que 5 minuts abans, la mateixa jugada es va produir a l'àrea visitant amb una centrada des de la banda que remata totalment sol Manel i que Campos rebutja amb una gran estirada. La diferència: el rebuig va anar a córner.


A partir d'aquí, les ocasions del Llagostera van ser claríssimes, com una extraordinària jugada de Maynau i Fuster que va acabar als peus màgics de Pitu dins de l'àrea i que Campos va treure de manera miraculosa. La pilota rebutjada va caure sobre Rafa Jordà que va rematar fora. O una passada del mateix Pitu que va deixar a Manel en un mà a mà amb Campos i que en el seu intent per superar el porter, se li va anar-ne una mica llarg la seva autopassada deixant al davanter sense angle de tir. Claríssima oportunitat.


L'equip Lleidatà per la seva banda, tampoc amagava la seva ambició i es va mostrar valent, però les seves ocasions venien més per trets llunyans. Un d'ells, de Cristian Díaz, va obligar a Moragón a fer una parada d'aquestes dels pòsters de futbol. Va volar a l'escaire i va rebutjar a córner.


A la segona part el Llagostera va sortir per totes i els jugadors es van deixar la pell en cada pilota, però el cansament i el vent en contra va ajudar molt a l'ordre defensiu del Lleida que va tirar d'ofici per mantenir el resultat. L'altre futbol, ​​el dels llestos. El joc es parava constantment i les petites faltes eren gairebé constants. Amb tot això, el Llagostera ho va intentar incorporant a Marc Fernández i Rubén Martinez, combatius com sempre, i va buscar l'empat d'una manera més directa, però el Lleida va aguantar molt bé.


Al final, aquesta sensació que almenys es va merèixer l'empat. Aquesta sensació d'haver jugat bé però no convèncer al futbol de què és justícia i el que no. El futbol no entén d'això. Però també la sensació dolça, molt dolça, d'haver quedat campions de lliga amb el Juvenil A (que ascendeix a categoria nacional) i que va rebre en el descans el merescut homenatge de l'afició. Una gesta més gran per a una entitat com la UE Llagostera Costa Brava que segueix demostrant amb treball i humilitat, que no té "ni sostre, ni límits ni por de res".

ACTA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=41937

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter