LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

PUNT, PUNTET, PUNTASSO

La UE Llagostera Costa Brava empata (1-1) contra el València Mestalla, un dels equips punters de la categoria. Partidàs de l'equip d'Oriol Alsina que guanyava al minut 89 i que va tenir molt a prop en dues ocasions el 0-2. Un altre "Manelasso" en un gol d'estratègia. El filial "che" va aconseguir l'empat al final després que el Llagostera es quedés amb deu per expulsió de Javi Chica.

Tornar

09/04/2017 10:02

PUNT, PUNTET, PUNTASSO


La UE Llagostera Costa Brava empata (1-1) contra el València Mestalla, un dels equips punters de la categoria. Partidàs de l'equip d'Oriol Alsina que guanyava al minut 89 i que va tenir molt a prop en dues ocasions el 0-2. Un altre "Manelasso" en un gol d'estratègia. El filial "che" va aconseguir l'empat al final després que el Llagostera es quedés amb deu per expulsió de Javi Chica.


A mesura que la UE Llagostera Costa Brava es va acostant a l'objectiu final, sembla com si tota la gana acumulada durant l'any es tornés voraç. Com si la pressió acumulada a causa dels resultats, deixessin pas al des pujament, a l'alliberament. Com si la gàbia en la qual estava tancat l'equip, s'obrís i deixés escapar les essències que per una raó segurament psicològica, han romàs presoneres de si mateixes.


La visita a Paterna per jugar contra un dels equips més fiables de la temporada, feia pensar que el Llagostera ho passaria malament o que deixaria els deures de la salvació per enfrontaments contra rivals més directes i partits de casa. Fins i tot qualsevol hauria signat un empat abans de començar el partit, quan un punt seria això: un punt. Un punt importantíssim en un camp molt difícil i contra un rival poderós.


El València Mestalla va intentar des del principi dominar i acorralar el Llagostera i fins i tot va tenir una bona ocasió que Moragón va rebutjar a córner, però molt aviat, al cap de 5 minuts, els visitants ja s'havien tret de sobre la pressió del rival i van passar a ser dominadors clars del joc. Al cap de 11 minuts de partit, el conjunt Blau i Vermell ja havia llançat 6 córners! Els locals es van sentir sorpresos i acorralats i el Llagostera pressionava molt amunt i romania al costat en tot moment sense concedir espais als valencians. Només la qualitat individual del filial valencianista, propiciava alguna ocasió aïllada i amb cert perill.


Una defensa solvent que començava ja a Manel, obligava a l'equip local a arriscar molt en les passades i concedia als visitants certa facilitat per recuperar pilotes. Samu i Diego van estar imperials i tant Javi Chica com Raul Fuster, es permetien fins i tot aparèixer amb certa freqüència prop de l'àrea rival. En arribar al descans, el punt ja s'havia convertit en "puntet". Sabia a poc.


A la segona meitat, els aires del Llagostera van ser encara més frescos que a la primera i el futbol de l'equip començava a ser el més semblant al que buscava Oriol Alsina durant tota la temporada que en cap altre partit. I després d'algun avís important, com una preciosa jugada de Rubén Martínez (exquisit) que va acabar en xut d'ell mateix fora o un mà a mà del noi del Filialasso, Maynau, que va treure de miracle el porter valencià, va arribar el gol del Llagostera. Una altre vegada la pissarra i una altre cop Manel, sempre col·locat, sempre perillós i sempre aplicat.


Amb 0-1 i encara 25 minuts per jugar, el Llagostera va deixar enrere vells errors i va bandejar vells dubtes. Va continuar jugant a guanyar i va buscar el segon gol. El València Mestalla també va fer un pas endavant, però les concessions en defensa del Llagostera eren gairebé nul·les. Mentrestant, Marc Fernández, que va sortir pel noi del planter Maynau, va patir la millor parada de Ferri en un mà a mà després d'una jugada "messiànica". També Manel va tenir el 0-2, però la seva rematada va sortir fregant el pal.


Al minut 88, Javi Chica va veure la segona groga i el Llagostera es va quedar amb deu. Partidàs de Chica que va marxar del camp sabent que el seu partit va ser d'un altre nivell. I en la següent jugada, Zecko empatava i convertia els tres punts que ja tenia el Llagostera pràcticament a la butxaca, una altra vegada en "puntet".


No obstant això, al cap de pocs minuts d'acabar el partit, el puntet, curt per als mèrits dels visitants, es va convertir de nou en "puntàs". Perquè aquest punt és un punt de mèrit, de bon futbol, ​​de gran partit, de prestigi. També un "puntàs" en la classificació, pel rival, per l'ambient, pel treball. Un "puntàs" que serveix per reafirmar la idea, l'autoestima recuperada, el nom. L'objectiu és a prop i Palamós ha de fer d'aquest "puntasso" un trampolí definitiu per a aquesta temporada i un fonament bàsic per a la que ve.

ACTA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=41139

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter