LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

CONDEMNATS A PATIR

La UE Llagostera Costa Brava ha empatat (1-1) al Nou Municipal de Palamós davant del CE Sabadell. Gran primera part dels d'Oriol Alsina i gran segona part dels visitants. Carlos Albarrán va aconseguir un gran gol després d'una bona jugada col·lectiva i Paris Adot va empatar per als arlequinats. El resultat es queda curt per a les necessitats de tots dos equips però els dos surten beneficiats per sumar.

Tornar

25/03/2017 23:36

CONDEMNATS A PATIR


La UE Llagostera Costa Brava ha empatat (1-1) al Nou Municipal de Palamós davant del CE Sabadell. Gran primera part dels d'Oriol Alsina i gran segona part dels visitants. Carlos Albarrán va aconseguir un gran gol després d'una bona jugada col·lectiva i Paris Adot va empatar per als arlequinats. El resultat es queda curt per a les necessitats de tots dos equips però els dos surten beneficiats per sumar.


El patiment. Un sentiment molt humà al qual la UE Llagostera sembla que s'haurà d'acostumar d'aquí al final. En un campionat més que igualat, cada punt resulta com a or pur. I aconseguir cada punt costa un món per al Llagostera, és cert, però també per tots els altres. La línia fina que separa guanyar, de perdre o empatar està amagada a vegades en un simple detall o un error.


Patir forma part de la vida, igual que guanyar o perdre. A ningú li agrada patir i passar-ho malament, però de vegades, serveix per valorar el que tens o el que has perdut i afrontar el futur amb un coneixement superior. Superar barreres i obstacles és l'essència mateixa de la vida o l'esport. I el Llagostera ve de baix, de l'últim, del més profund. Ningú mai va superar tantes barreres. Per això s'ha de valorar tot en la seva justa mesura i saber que el rival d'ahir de la UE Llagostera era ni més ni menys que el CE Sabadell. Haurem d'aprendre a no caure o a fer-nos el menor dany possible a la caiguda per tornar a aixecar-nos amb més força.


I la veritat universal que aquest equip s'aixeca sempre, està demostrada amb el fet que s'ha adaptat el repte o la meta des del principi de temporada fins ara sense perdre una sola mica d'il·lusió. El treball continua sent tremend i les dificultats se superaran.


També va quedar demostrat que l'equip té molt futbol i molt a oferir. La primera part davant el Sabadell va ser boníssima. Seguretat, cap error en les passades, jugades trenades i boniques, superioritat física i mental ... i un gol preciós. Una jugada exquisida entre Nando i Raul Fuster que va acabar amb una fantàstica passada d'aquest al cor de l'àrea on Albarrán, com una moto avui, va afusellar Jokin sense pietat.


La lluita i brega de Manel i Manu Gavilán en atac, estava molt ben acompanyada per l'ordre tàctic de Albarrán, Nando i Marc Martínez. Fuster entrava per la seva banda una vegada darrere l'altra com un punyal a la mantega i Samu no deixava cap opció d'atac a l'equip visitant que no va estar present ni un sol minut de la primera meitat sobre la gespa de Palamós. El partit va arribar al descans amb la sensació que els locals assegurarien el resultat en qualsevol moment, donada la seva superioritat manifesta.


Però va aparèixer el futbol, ​​el capritxós futbol que tot ho canvia al seu gust segons li sembla. Va decidir que en el segon temps estaria al costat dels visitants i el CE Sabadell ho va saber aprofitar. Van ajuntar les seves línies i va florir el talent d'aquest equip, liderat sens dubte per un grandíssim Paris Adot. Tot el bo que va tenir el Llagostera en el primer temps, el va tenir el Sabadell en el segon. I Paris Adot va fer un recital a pla figura: passis, regats, desmarcatges, controls, velocitat ... i golàs. Una rematada des de mitja distància davant el qual res va poder fer Moragón.


Segons passaven els minuts, el sofriment es feia més insuportable. Amb empat al marcador, la balança es podia decantar per qualsevol costat en qualsevol moment. Rubén Martínez va revolucionar els últims minuts a força de coratge i velocitat i el gol va estar a punt d'arribar amb una gran rematada de Manel que va rebutjar Jokin. També Paris Adot va tenir la victòria del Sabadell en el descompte, però Moragón es va fer gegant i va aconseguir salvar el punt pel Llagostera amb una intervenció impressionant.


Tocarà patir, i molt. Però això no espanta per res a un grup de jugadors i un cos tècnic que no faran un pas enrere i que seguiran fent fins al final el que millor saben fer: treballar.

ACTADEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=40739

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter