LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

LA POR A PERDRE CEGA AL LLAGOSTERA

Empat (1-1) de la UE Llagostera Costa Brava a Cornellà que sap a derrota després d'anar guanyant fins al minut 85. Gran treball de l'equip durant 70 minuts i patiment final davant un gran conjunt que sap explotar molt bé les seves virtuts. Una altra vegada les lesions durant el partit obliguen a Oriol Alsina a canviar plantejaments sobre la marxa. Pitu Comadevall va tornar a marcar amb la samarreta del Llagostera. Foto Andrés Ayala (UE Cornellà)

Tornar

06/03/2017 09:57

LA POR A PERDRE CEGA AL LLAGOSTERA


Empat (1-1) de la UE Llagostera Costa Brava a Cornellà que sap a derrota després d'anar guanyant fins al minut 85. Gran treball de l'equip durant 70 minuts i patiment final davant un gran conjunt que sap explotar molt bé les seves virtuts. Una altra vegada les lesions durant el partit obliguen a Oriol Alsina a canviar plantejaments sobre la marxa. Pitu Comadevall va tornar a marcar amb la samarreta del Llagostera.


La situació de patiment continu del Llagostera, provocada segurament per la por a perdre el que s'aconsegueix durant els partits a base de bon treball, comença a ser un mal endèmic de l'equip. La psicologia comença a convertir-se en parapsicologia i en una cosa molt difícil d'entendre. Potser si els resultats fossin altres, a l'equip li sortirien les coses d'una altra manera i aquest maleït pas enrere en els minuts finals no es donaria. Però la veritat en què es fan les coses bé durant gran part del partit i els resultats no arriben per por de perdre ... o de guanyar.


A Cornellà es va tornar a repetir la història que diverses vegades hem viscut ja durant aquesta temporada. Màxima concentració, bones vibracions, equip preparat físicament i mentalment per guanyar, control del joc, saber estar i patir, gol, més control i ... pas enrere segons es va acabant el partit i més a prop està la victòria. Al final, a pagar la condemna per falta d'atreviment. Dos punts més que s'escapen quan faltaven 5 minuts.


No obstant això, el punt aconseguit a Cornellà no és dolent si no fos per com s'ha produït. Els locals són un equip temible a casa que sap perfectament a què juga i com juga. Els seus jugadors són autèntics especialistes a fer el que fan i la veritat és que l'empat ho han merescut a força de tancar el Llagostera encara més enrere del que ja l'equip retrocedia sol. Molt mèrit el dels locals.


La lluita aèria del mig centre del Cornellà, David, amb Rafa Jordà ha estat senzillament espectacular. Un duel de metro noranta que ha acabat sense un vencedor clar. Altres duels individuals magnífics han quedat en un segon pla i enfosquits per la llum d'aquesta lluita de titans per baixar del cel la pilota.


Les bandes han estat un altre dels punts clau del partit. L'opció dels interiors està donant molta seguretat a l'equip, molta consistència defensiva. I en aquest control de les bandes s'ha donat suport al Llagostera fins i tot marcar un gol que multiplicava la tranquil·litat i confirmava que les coses estaven sortint segons el pla. El gol, de penal i obra de Pitu, va poder no ser l'únic si Manu Gavilán aprofita una de les seves genialitats dins l'àrea. Després d'una retallada magistral el mal bot de la pilota va impedir la rematada clar del davanter Llagosterenc.


A la segona meitat l'equip va començar igual de centrat. Tots sabien la seva missió sobre la gespa. Superant dificultats com la lesió de Chica o de Albarrán, Oriol Alsina va haver d'anar corregint posicions i línies sobre la marxa. Molts plans "B". Però tot i això, va pesar més la por a perdre el guanyat fins ara i davant la desesperació de la banqueta visitant que veia com de mica en mica, l'equip es ficava en la seva àrea i no sortia.


I quan faltaven cinc minuts, el gol local. En un dels molts centres a l'àrea i enmig d'un constant bombardeig, Borja va encertar en la rematada i va rescatar un punt per als locals deixant el Llagostera amb un regust de derrota. Una història ja repetida que reflecteix la increïble lluita d'un equip contra si mateix, contra les seves pors, contra la seva pròpia imatge del mirall. Però a més de les múltiples lluites de l'equip, el temps passa molt ràpidament i ja no hi ha temps per a llepar-se les ferides. Ara queda mirar cap a una altra final: el Gavà.

ACTA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=40335

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter