LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

ENTREVISTA A RAUL FUSTER, NOU JUGADOR DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVA

Raul Fuster Arnau és nou jugador de la UE Llagostera Costa Brava. Lateral esquerre, pot jugar en qualsevol posició de la banda esquerra i prové de la Ponferradina. Nascut a Elx fa 31 anys, ha jugat també al Vila Joiosa, Elx, Nàstic, Lugo, Salamanca i Lleida. Arriba amb moltes ganes de triomfar a Llagostera. (Foto Vavel.com)

Tornar

21/01/2017 23:27

ENTREVISTA A RAUL FUSTER, NOU JUGADOR DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVARaul Fuster Arnau és nou jugador de la UE Llagostera Costa Brava. Lateral esquerre, pot jugar en qualsevol posició de la banda esquerra i prové de la Ponferradina. Nascut a Elx fa 31 anys, ha jugat també al Vila Joiosa, Elx, Nàstic, Lugo, Salamanca i Lleida. Arriba amb moltes ganes de triomfar a Llagostera.Raul Fuster és l'últim fitxatge de la UE Llagostera Costa Brava. El jugador arriba lliure procedent de la Ponferradina i ha signat fins a final de temporada. Raul Fuster és un lateral esquerre que domina perfectament tota la banda i amb molta experiència. Ens ha transmès les seves ganes de jugar a Llagostera i ve amb molta il·lusió.


-Quines són les teves primeres sensacions com a nou jugador del Llagostera?


-Estic molt content per haver fitxat pel Llagostera. Ho he anat seguint en els últims anys i a més tinc molt bones referències per companys. Estic molt feliç de pertànyer a aquesta família.


-Què coneixes del club?


-És Un club al qual tothom ha seguit més o menys en els últims anys. Jo he tingut companys com Jesús Imaz que m'han parlat meravelles del Llagostera o ara Marc Martínez amb el qual vaig compartir vestidor l'any passat a Lleida. Al Míster també el conec del que parlen d'ell i sempre han estat paraules molt bones.


-Com veus l'equip actualment?

-Bé, és un equip molt bo amb molts i fantàstics jugadors que a principi de temporada estava cridat a fer grans coses però la categoria és molt difícil i cada partit és molt complicat. Tot i així, crec que al final s'aconseguiran els objectius perquè com t'he dit, l'equip és molt bo.


-Què esperes trobar-te en el Llagostera?


-Doncs Un equip que creixi, que lluiti, que tots lluitem per competir i amb molta ambició. Porto moltes ganes i espero generar bon ambient. Que tots estiguem el millor possible.


-Què esperes aportar a l'equip?


-Sóc Un jugador amb experiència, guanyador i m'agrada competir i crec que aquesta experiència i el meu caràcter pot venir bé al grup.


-I l'equip a tu?


-Tothom parla que el club és molt familiar i això és una cosa que jo busco i vull per estar tranquil amb la meva família. Un grup de bones persones. En l'esportiu es millorarà molt en aquesta segona volta perquè tots estem aquí per aportar coses positives.


-Coneixes la Costa Brava?

-Sí. He vingut diverses vegades amb la meva dona. És un lloc molt bonic i ideal per viure amb tranquil·litat i gaudir del futbol. Estic desitjant estar per allà.


-Finalment, Un desig en l'esportiu i en el personal.


-En L'esportiu, que l'equip estigui per dalt, que tot funcioni, que gaudim del futbol i sobretot que tinguem salut i estiguem al màxim nivell. En el personal, estar a un bon nivell per competir i que tinguem una segona volta molt bonica.


Moltes gràcies i benvingut, Raul.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter