LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

MODE REMUNTADA, ACTIVAT

Gran espectacle de la UE Llagostera Costa Brava que va golejar (3-0) al CD Ebre en un partit marcat pel vent i el fred. Nando Quesada tornava a ser titular en un partit oficial gairebé dos anys i mig després i va fer tot un recital de futbol que va acabar amb l'ovació tancada del públic dempeus. Manel, bigolejador, i Manu Gavilán, també destacats. Marc Fernández va tancar la golejada en el minut 90 que donava al Llagostera l'average particular pel que fa a l'equip aragonès.

Tornar

15/01/2017 20:35

MODE REMUNTADA, ACTIVAT


Gran espectacle de la UE Llagostera Costa Brava que va golejar (3-0) al CD Ebro en un partit marcat pel vent i el fred. Nando Quesada tornava a ser titular en un partit oficial gairebé dos anys i mig després i va fer tot un recital de futbol que va acabar amb l'ovació tancada del públic dempeus. Manel, bigolejador, i Manu Gavilán, també destacats. Marc Fernández va tancar la golejada en el minut 90 que donava al Llagostera l'average particular pel que fa a l'equip aragonès.


Algú va dir una vegada que el futbol és només un joc i que per això és tan important. A més, com en tots els jocs, acostuma a guanyar el que més es diverteix. I a la UE Llagostera aquest és Nando Quesada. Després de molt temps sense ser titular, de passar un calvari de lesions tant a Holanda com aquí, per fi  va agafar la pilota. I com un nen amb una joguina nova, volgué jugar amb ella i convertir un partit de necessitat vital per a l'equip, en una bona estona, un recital, una festa.


Tocat amb aquesta vareta màgica que els déus utilitzen només amb els elegits en nom del talent, Nando és, a més, un noi agraït i humil que després del partit i davant la premsa, treia importància a la seva actuació personal i en cada pregunta nomenava a míster i equip per sobre de tot. Com els grans genis, crea l'obra i després pretén sortir de la foto. Tota una lliçó de grandesa.


De les necessitats del Llagostera tots sabien abans de començar el partit. També que Oriol Alsina ha connectat ja el mode "remuntada" de la nau i que per aquí es recorda i es recordaran totes i cadascuna de les derrotes de la primera volta. Cada partit en que la mala sort, el rival o el mateix equip han privat dels punts al conjunt de la Costa Brava. I cadascú haurà de pagar la factura en proporció al que ha fet en la primera volta. Petites revenges.


A la primera volta, l'Ebro va tenir la gosadia de guanyar el Llagostera per 2-0 amb les antigues armes llagosterencas de la lluita, la força i l'arpa. Doncs bé, a Palamós ha passat per caixa i el saldo ha sortit finalment, positiu per als guerrers de l'Oriol. Un contundent 3-0 amanit amb dosi de molt bon futbol col·lectiu i gol. Ni el fred ni la tramuntana van poder amb un equip activat i encegat a aconseguir la victòria des del primer minut.


Esperonats per un gran Manel, que va marcar el primer gol al cap de 6 minuts, els jugadors del Llagostera van jugar no només amb molt de cor, sino amb cap i intel·ligència. El vent era molt fort i qualsevol errada es podia pagar cara, molt cara. Basats en la contundència defensiva amb Diego i Samu de caps i amb una escorta de luxe (Chica i Valentín, cada dia més grans), els altres només havien de tenir paciència i cura. I que Nando agafés la pilota per a gust i regust del públic.


Tot va començar a fluir per si mateix. L'equip semblava un rellotge. Tot semblava fàcil. Res més lluny de la realitat, de fàcil res. L'Ebro és un equip que fins ahir, havia encaixat només 18 gols. Però les pilotes aèries eren de Rafa Jordà i la mobilitat espectacular de Gavilán va donar al Llagostera un aire molt vertical i ofensiu.


Començar guanyant des dels primers minuts i amb el vent en contra, també va donar tranquil·litat. A la segona meitat, amb vent a favor, una altra vegada passades i jugades que indicaven que tot estava bé i que la nau d'Alsina aconseguiria aviat el segon gol. I així va ser. Una altra vegada Manel va ser l'encarregat de marcar i de donar tranquil·litat al marcador. Fins i tot Masó va tenir a les botes el tercer després d'un rebuig del porter a un xut brutal d'Álex Colorado (un altre dels destacats en el partit).


Amb el canvi de Pablo per Nando Quesada va arribar el moment més emotiu de la trobada: l'espectacular ovació del públic, dempeus, a Nando Quesada. S'ho mereixia. Li tocava.
El Llagostera insistia a buscar la porteria de l'Ebro i Marc Fernández, que acabava de sortir al camp un minut abans (al 89), va sentenciar l'average particular amb els aragonesos i arrodonint la golejada. Primera factura cobrada de moltes altres que vindran. El Llagostera està de tornada. Concretament de segona volta i això és una cosa que ja es coneix bé per aquí. Ha arribat l'hora de passar la nota i cobrar els deutes. Petites revenges esportives que sens dubte ens faran gaudir de totes les alternatives del Llagostera.

Agafeu-vos fort, el Llagos ha tornat.

ACTA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=39056

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter