LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

ENTREVISTA A JAVI CHICA, NOU JUGADOR DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVA

Francisco Javier Chica Torres és nou jugador de la UE Llagostera Costa Brava. Nascut a Barcelona i amb 31 anys, és lateral dret i va ser campió d'Europa sub-19 en 2004 amb la selecció espanyola. Va jugar al RCD Espanyol, Real Betis i Real Valladolid. Arriba lliure i amb molta il·lusió per jugar al Llagostera.

Tornar

24/12/2016 00:57

ENTREVISTA A JAVI CHICA, NOU JUGADOR DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVA


Francisco Javier Chica Torres és nou jugador de la UE Llagostera Costa Brava. Nascut a Barcelona i amb 31 anys, és lateral dret i va ser campió d'Europa sub-19 el 2004 amb la selecció espanyola. Va jugar al RCD Espanyol, Real Betis i Real Valladolid. Arriba lliure i amb molta il·lusió per jugar al Llagostera.


Javi Chica, el nou fitxatge de la UE Llagostera Costa Brava, és sens dubte un de les bombes del mercat hivernal. El lateral dret barceloní és un jugador de primer nivell amb molta experiència a primera divisió i fins i tot a la Copa de la UEFA amb el RCD Espanyol. Arriba al club amb moltes ganes de jugar i demostrar la seva gran categoria.
-Quina Sensació et produeix fitxar per la UE Llagostera?
-Doncs molt bones sensacions. Estic molt content. Feia sis mesos que estava sense equip i per fi torno a fer el que més m'agrada: jugar a futbol.
-Com afrontes aquest nou repte en la teva carrera?
-És Un repte molt important el que se'ns presenta. El Llagostera té uns objectius molt clars, com l'ascens, i tot i que serà difícil, ho lluitarem fins al final, i amb treball i valentia ho aconseguirem.
-Que coneixes del Llagostera i de la Costa Brava?
-Tothom coneix avui dia al Llagostera. És un club humil que ha arribat en pocs anys de regional a segona divisió. També conec Rafa Jordà, Rodri o Marc Martínez, contra els que he jugat. De la Costa Brava conec llocs preciosos en què he estiuejat com Lloret, Tossa o Port de la Selva. M'encanta i estic desitjant arribar-hi.
-Com Et definiries com a jugador?
-No M'agrada definir-me a mi mateix i prefereixo que siguin els altres els qui ho facin. Només puc dir que sóc molt pesat i sempre insisteixo per aconseguir el que vull.
-Què esperes aportar a l'equip?
-Doncs molt de compromís, molta feina i l'experiència que m'ha donat el futbol al llarg de deu anys a primera i segona divisió. Espero sumar tot el que sigui possible per a l'equip i que puguem lluitar pels objectius.
-Quins Desitjos personals i esportius demanaries?
-En l'àmbit personal, molta salut per a la meva família principalment i que sempre estiguin bé i feliços. Pel que fa a l'esportiu, un de molt clar i molt concret: que el Llagostera torni a segona divisió.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter