LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

BRINDIS PER UN ANY HORRIBLE

La UE Llagostera Costa Brava, acomiada el seu "annus horribilis" aconseguint un valuós empat (1-1) al dificilíssim camp del Sagnier, el Prat. Una altra vegada es va escapar la victòria en els últims minuts, com en els anteriors 4 partits. Colorado va avançar el Llagostera en la segona meitat però l'empenta dels locals va trobar recompensa quan faltaven 5 minuts després d'una jugada desgraciada de la defensa visitant. Per fi acaba un any en què el futbol ens ha girat l'esquena.

Tornar

19/12/2016 10:12

BRINDIS PER UN ANY HORRIBLE


La UE Llagostera Costa Brava, acomiada el seu "annus horribilis" aconseguint un valuós empat (1-1) al dificilíssim camp del Sagnier, el Prat. Una altra vegada es va escapar la victòria en els últims minuts, com en els anteriors 4 partits. Colorado va avançar el Llagostera en la segona meitat però l'empenta dels locals va trobar recompensa quan faltaven 5 minuts després d'una jugada desgraciada de la defensa visitant. Per fi acaba un any en què el futbol ens ha girat l'esquena.La UE Llagostera Costa Brava s'ha guanyat com ningú el fet de poder celebrar el Nadal. Poder brindar amb cava per acomiadar, per fi, a aquest 2016 que tants sense sabors ha deixat el club. I el més important: celebrar la benvinguda d'un nou any carregat d'il·lusions i que segur que portarà moltíssimes alegries i victòries.
La història viscuda al Prat és com la del dia de la marmota. L'equip controla el joc, domina al seu rival, mostra fins i tot superioritat, s'avança en el marcador ... i acaba perdent o empatant amb alguna jugada desafortunada. És a dir, la mateixa història dels últims 4 partits i de molts més durant aquest any.
El millor és que en aquesta celebració nadalenca, aixecarem les copes per brindar per la llunyania en el temps d'un descens immerescut totalment com a locals i just com a visitants. Brindarem pels amics que van deixar el club i per a un estiu ple de fitxatges. Pel començament d'un nou projecte a segona B i per acabar per fi aquesta primera volta plena de mala fortuna, poc futbol i moltes lesions.
Brindarem tots per ser un grup. Un equip amb aspiracions grans. Per fugir cap endavant i deixar enrere la mala fortuna. Per tancar els partits i perquè el futbol ens recompensi per tant d'esforç.
Per favor, que ens omplin de nou les copes perquè cal brindar per l'optimisme. Per a la bona gent del vestidor. Per Pere Serrat. Per la feina de tots. Perquè cada un amb el seu esforç aconseguirà donar al club el que es necessita perquè Oriol Alsina acoblament encara que torni a preparar poció guanyadora.
Brindem tots junts. Perquè l'afició no es disgusti i torni a donar suport a l'equip com sempre. Que es quedin enrere les males vibracions i els mals records. Brindem encara que només sigui per estimar-nos una mica entre nosaltres. Per pujar la nostra autoestima.
Cal celebrar que el Llagostera gira full a la fi. Que comença 2017 i que tot serà diferent. Que el rebuig d'una pilota a l'àrea algun dia no caurà als peus d'un contrari o que aquesta jugada absurda que se'n va enverinant i sempre acaba en gol en contra, algun dia buscarà l'altra porteria perquè puguem dir per fi que hem tingut sort.
I brindem també per a la resta del club. El filial que enlluerna en una categoria brutal o el futbol base que segueix creixent. Pels nostres cartells (amb els quals Edgar Alsina també ha posat a Llagostera al mapa). Brindem pel gol d'Álex Colorado, les ocasions perdudes en el partit que el 2017 no es perdran o la il·lusió que generen els joves de la plantilla.
Brindarem per ser nosaltres els que vam empatar, els que vam guanyar fins i tot amb fortuna, els que vam deixar enrere els fantasmes del passat i els que ens va fondre en una abraçada plena de companyonia i victòria.
Un brindis pel més important de tot: vostès.

ACTA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=38607

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter