LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

MALEÏT ÚLTIM MINUT

Nou desastre en l'últim minut de la UE Llagostera Costa Brava en rebre un gol de l'Hospitalet quan la victòria semblava segura. Empat (1-1) que sap a molt poc després d'una bona primera part i un segon temps de nervis i mal joc. L'Hospitalet va ser valent i va buscar la porteria de Moragón amb insistència a la fase final del partit. Només una victòria contra els del Llobregat en tota la nostra història. Foto Aniol Resclosa (Diari de Girona)

Tornar

11/12/2016 15:06

MALEÏT ÚLTIM MINUT


Nou desastre en l'últim minut de la UE Llagostera Costa Brava en rebre un gol de l'Hospitalet quan la victòria semblava segura. Empat (1-1) que sap a molt poc després d'una bona primera part i un segon temps de nervis i mal joc. L'Hospitalet va ser valent i va buscar la porteria de Moragón amb insistència a la fase final del partit. Només una victòria contra els del Llobregat en tota la nostra història. Foto Aniol Resclosa (Diari de Girona)


Controlant el partit, els temps, la possessió. Jugant bé a futbol i mostrant una gran superioritat tècnica sobre el seu rival. Així va començar el partit d'ahir de la UE Llagostera davant de l'Hospitalet. Bones jugades i pocs errors en la passada. Amb Rafa Jordà baixant pilotes del cel i assistint per a muntar jugades d'atac. Amb Marc Martínez dirigint el joc i amb tot l'equip molt concentrat. Sense grans adorns però amb serietat.


Fins i tot quan Manel va aconseguir l'enèsim gol d'estratègia del Llagostera, no va suposar cap alleujament a cap patiment perquè la superioritat era tan manifesta que se sabien guanyadors. El públic estava també tranquil. Però el comentari general, igual que la passada setmana a Lleida, era que havia de marcar el segon i tancar el partit.


Però en el segon temps tot va canviar. Com un equilibrista caminant per la seva corda sense cap tipus de protecció, el Llagostera va començar a entrar el pànic. La pilota semblava una bola de foc que cremava als peus dels futbolistes. Ningú volia la pilota. Les excessives pèrdues de possessió i els absurds errors en la passada, van condemnar els locals a defensar la poca renda que tenien i de manera inconscient es va fer un pas enrere.


El conjunt del Llobregat es va adonar de la circumstància i va començar a buscar amb insistència la porteria de Moragón. Més o menys l'equip aguantava les escomeses de L'Hospitalet i aconseguien que el perill no es transformés en ocasions clares. No obstant això la sensació era que els visitants empatarien segur. L'equip es va començar doncs a desesperar. No hi havia continuïtat i quan es recuperava la pilota es fallava la passada de seguretat i es perdia novament la possessió.


Ja en els minuts finals, malgrat l'assetjament ja extrem de L'Hospitalet, la victòria semblava assegurada. Després de tres clares ocasions, els visitants van encertar quan faltava un minut després d'un rebuig de Moragón que va acabar als peus de Salinas que va reblar a la porteria. Un gerro d'aigua freda del que ja no es va aixecar el Llagostera. Quedava el descompte però ja era un impossible. Una altra vegada l'últim minut fatídic condemna a l'equip.


El Llagostera va jugar una segona meitat molt dolenta i va merèixer empatar l'Hospitalet, però, també algun dia li tocarà guanyar a l'equip d'Oriol Alsina després d'un mal partit o, almenys, no tenir la mala fortuna de perdre el bestiar quan no es juga bé. Quan el Llagostera juga malament, perd. I quan juga bé, també. I com el mateix tècnic va dir en la roda de premsa, tot i reconèixer el mal joc de la segona part, l'equip no mereix rebre setmana rere setmana un cop de mala fortuna.


Ara toca reforçar les idees, estar units i reclamar el suport incondicional dels que de veritat senten els colors del seu equip, l'afició.

ACTA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=38407

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter