LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

INTERCANVI DE COPS I COMBAT NUL A PALAMÓS

Empat (2-2) de la UE Llagostera Costa Brava i el Badalona que no deixa content a ningú però que serveix per seguir amb vida i esperança en el campionat. Gran partit de cara a l'espectador però amb molts errors en els dos conjunts. Partidàs de Manel i gol de Samu en el descompte. Rodri va caure lesionat i van reaparèixer Diego i Rafa Jordà. Foto Eloy Molina

Tornar

27/11/2016 21:08

INTERCANVI DE COPS I COMBAT NUL A PALAMÓS


Empat (2-2) de la UE Llagostera Costa Brava i el Badalona que no deixa content a ningú però que serveix per seguir amb vida i esperança en el campionat. Gran partit de cara a l'espectador però amb molts errors en els dos conjunts. Partidàs de Manel i gol de Samu en el descompte. Rodri va caure lesionat i van reaparèixer Diego i Rafa JordàFoto Eloy MolinaEls espectadors del Llagostera-Badalona van poder assistir a un gran combat entre dos galls de la categoria. Sens dubte, dos pesos pesants que viuen moments diferents però que quan han mesurat les seves forces, han brindat un gran espectacle als assistents. A un costat del Ring de Palamós, el Badalona. Llocs de Play Off, només una derrota aquesta temporada, equip sòlid en defensa i rapidíssim a l'hora d'enganxar. En l'altra cantonada, el Llagostera. Pes pesant de la categoria gràcies a la seva trajectòria històrica. Un petit que ha crescut a força de tombar gegants. Molta tècnica, grans estratègies i gran arrivada.


Amb el só del gong i el començament del combat, molt de respecte. Cap cop baix i molta distància entre els púgils. El Llagostera va començar dominant però guardant les distàncies i el Badalona, ​​defugia la lluita cos a cos. A poc a poc, els locals intentaven acorralar als visitants, principalment amb cops de dreta amb Robert com a protagonista i algun directe de Manel. Però la veritat és que el Badalona s'arraconava bé i es protegia sense cap pudor al fet que el combat acabés sent avorrit.


Però quan el Llagostera començava a trobar buits entre els guants del Badalona i els cops semblava que començaven a trobar el cos del púgil barceloní, els visitants es van regirar van començar a atiar violentament la desprevinguda defensa local. Fins a tres ocasions van aconseguir posar al Llagostera contra les cordes i només Moragón va ser capaç de salvar una caiguda sobre la lona segura. I en un d'aquests rampells rapidíssims del Badalona, ​​Iván Agudo va encertar amb un ganxo en plena mandíbula llagosterenca que va acabar amb el primer gol i amb els locals demanant que sonés la campana. Estaven K.O.


Ja en el racó del descans, Oriol Alsina i els tècnics van refrescar al púgil local amb les tovalloles humides i van tancar el tall a la cella, sagnant, que havia provocat el primer cop del Badalona.


Quan es va reprendre el combat, tot va canviar. El Llagostera va sortir decidit a atacar i va començar amb un "uno-dos" pesat sobre el cos del visitant que va donar els seus fruits al cap de deu minuts. Després dels cops de Manel i Rubén, Marc Fernández va encertar amb l'estratègia del Míster que des del racó es negava a tirar la tovallola i que un combat més, surt reforçat i reconfortat del fet que l`ho entrenat surti bé. Gol i el Badalona, ​​a terra.


No obstant això, quan l'àrbitre ja comptava set en el compte del K.O. i amb el Badalona sagnant en defensa de manera ostensible, el púgil badaloní es va tornar a aixecar i amb més coratge i duresa que futbol, ​​va intentar aguantar l'arravatament de cops curts dels locals. Quan el Badalona s'arraconava altra vegada contra les cordes i tan sols quedaven cinc minuts, van treure un directe al fetge del Llagostera que va tombar de manera fulminant als de la Costa Brava. Era un K.O. claríssim i espectacular. El combat estava perdut.


Un, dos, tres, quatre ... vuit, nou ... i amb un fort dolor, sang abundant i els ulls inflats i morats, l'orgull, la casta, la valentia. Es va tornar a aixecar el Llagostera creient que el combat encara es podia guanyar. I se'n va anar a pel Badalona a força de cops directes a les costelles i pilotes a dalt perquè el braç més llarg dels locals, Rafa Jordà, s'estengués el seu ímpetu sobre la cara del Badalona. I va encertar Samu. Una fuetada impressionant a boca de canó en el temps de descompte que va deixar al Badalona a la vora del K.O. i el Llagostera amb forces per intentar fins i tot tombar el Badalona de manera definitiva. En el darrer minut del descompte, encara donava cops el Llagostera i el Badalona va aguantar com va poder per no caure.

ACTA I FITXA DEL PARTIT

http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&CodActa=38069

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter