LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

ALBERT SERRA, NOU ENTRENADOR DE PORTERS DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVA

Després de tres temporades a la Damm, Albert Serra ocuparà la vacant deixada per Kiko Martí després de la seva sortida del club rumb a la Xina com a nou entrenador de porters. La seva trajectòria com a professional l'avala i arriba al nostre club amb moltes ganes i amb molta il·lusió.

Tornar

31/10/2016 20:33

ALBERT SERRA, NOU ENTRENADOR DE PORTERS DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVA


Després de tres temporades a la Damm, Albert Serra ocuparà la vacant deixada per Kiko Martí després de la seva sortida del club rumb a la Xina com a nou entrenador de porters. La seva trajectòria com a professional l'avala i arriba al nostre club amb moltes ganes i amb molta il·lusió.Albert Serra és nou entrenador de porters de la UE Llagostera Costa Brava. Dimecres que ve, a Sabadell, debutarà oficialment en el seu nou càrrec. La vacant deixada per Kiko Martí després d'acceptar una oferta del futbol xinès, serà coberta per Albert amb totes les garanties que ofereix la seva trajectòria i per tota la il·lusió i ganes amb les quals arriba a la Costa Brava.


Les tres últimes temporades ha treballat com a coordinador dels entrenadors de porters de la Damm, a més d'entrenar els porters del primer equip, és a dir, el Juvenil A del club. Albert recorda amb orgull aquests tres anys: "En el primer any vam entrar a la Copa del Rei, cosa que succeïa al club per primera vegada en la seva història amb el seu actual format, i en el segon any ens vam quedar a un sol gol de tornar a entrar a la Copa. Han estat uns anys en què he treballat molt feliç i en què he gaudit molt de la meva feina".


Anteriorment, Albert va treballar quatre anys al Mataró on va entrenar porters des del primer equip fins al futbol set. "Aquesta va ser una època de molta feina però on vaig adquirir molta experiència entrenant tants equips i que em va aportar molt".


Amb només 18 anys, l'Albert i tres socis més, van obrir una escola de porters en la qual tractaven tecnificació, campus i fins i tot una marca de guants.


Quan Albert va rebre la trucada del Llagostera, es va sentir "molt il·lusionat perquè tot i no ser un club d'una gran ciutat o amb una massa social molt gran, és un equip que ara mateix és referència en la segona B i que en té una plantilla impressionant. A molts d'ells ja els conec com a Rodri, Pol Calvet, Marc Martínez, Valentí. Per a mi és un gran repte professional. És un gran repte i els objectius són molt grans. Intentar pujar a Segona A no és un repte petit i en l'àmbit personal és una cosa molt gran que et truqui un equip com el Llagostera".


L'ha sorprès el bon clima del vestidor: "Avui he conegut a l'equip, a Moragón, Ratti i Busi i la primera sessió ha anat molt bé. L'ambient és extraordinari. Hi ha molta professionalitat i proximitat. Molt bon rotllo entre el cos tècnic i ajudes constants entre ells. Sens dubte és una família i per a mi és un honor pertànyer-hi. Donaré tot pel club".


Benvingut Albert.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter