LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Kiko Martí. Un adéu obligat.

L'entrenador de porters del primer equip deixa de pertànyer a la disciplina del Llagostera Costa Brava degut a una oferta irrebutjable d'un club de la Xina. Des del club no podem més que agraïr-li la seva bona feina i bon fer aquests anys.

Tornar

26/10/2016 15:39

Després de dues temporades i mitja formant part de l'staff tècnic, a Kiko Martí li ha arribat l'oportunitat de la seva vida.

El Qingdao Huanghai C.F. ha picat a la porta del nostre preparador amb una oferta tant econòmica com personal irrebutjable.

"Es tracta d'una experiència única en una cultura totalment diferent i crec que era el moment de fer-ho. El tracte del club ha estat impecable fins al final. Sóc i sempre seré del Llagostera. Eternament agraït a l'equip que em va donar l'oportunitat de tastar el futbol professional". 

Kiko abandonarà la disciplina del club aquest cap de setmana, doncs la setmana vinent ja viatjarà cap a la Xina. Des del club, només podem dir-te amb lletres majúscules GRÀCIES KIKO, per la teva feina amb el primer equip i també amb el futbol base. GRÀCIES KIKO pel teu tracte impecable en cada moment. GRÀCIES KIKO per demostrar que portes els colors al cor. Ja saps que la Unió Esportiva Llagostera Costa Brava sempre serà casa teva. 

Sense dubte no és un adéu, més aviat direm,

FINS LA PROPERA, AMIC!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter