LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

ENSAÏMADA ENVERINADA A MALLORCA

Estrepitosa derrota de la UE Llagostera-Costa Brava a Mallorca (4-0) davant del filial balear que posa en una situació complicada a l'equip. Primera part amb ordre i fins i tot un xut al pal de Robert. Els visitants es van enfonsar després del primer gol. A la segona part, malson del Llagostera amb tres gols encaixats i sense capacitat de reacció.

Tornar

09/10/2016 19:53

ENSAÏMADA ENVERINADA A MALLORCA


Estrepitosa derrota de la UE Llagostera-Costa Brava a Mallorca (4-0) davant del filial balear que posa en una situació complicada a l'equip. Primera part amb ordre i fins i tot un xut al pal de Robert. Els visitants es van enfonsar després del primer gol. A la segona part, malson del Llagostera amb tres gols encaixats i sense capacitat de reacció.No va ser "maravilloso viajar hasta Mallorca", com diu la famosa cançó. Va ser un viatge estrany. Una visita a un amic que també ho estava passant malament. El filial mallorquí va rebre l'amic català amb alegria i tots els honors, agraïts per la visita a aquests mals moments pels quals estaven passant. Un obsequi en aterrar: una típica ensaïmada de Mallorca. Després abraçades, gestos afectuosos i una interessant conversa en què les dues entitats es van explicar les seves penes.


Però l'ensaïmada estava enverinada. Un poderós compost estava injectat en el sucós menjar amb l'objectiu de no permetre les veritables intencions de la visita llagosterenca: endur-se els tres punts de l'illa. Els visitants van intentar aconseguir el seu objectiu a força de ser amables i omplir de confiança als locals per emportar-se el botí després al descuit, a la cursa. Però la jugada va sortir malament. El Mallorca B ja sabia per endavant que els nois de la Costa Brava arribaven a casa seva àvids i necessitats de punts.


Ja sobre la catifa mallorquina, el Llagostera es va trobar còmode i ordenat. La idea era clara i el pla funcionava. Domini de la pilota i del joc, poques fissures i molts suports. Fins i tot una pilota al pal de Robert, podria haver certificat que el pla funcionava i la missió, segurament, s'hauria complert. Els acostaments, tot i que poc profunds, eren nombrosos i el filial mallorquí no trobava forats. No obstant això semblaven sorprenentment tranquils. Sabien que alguna cosa passaria.


Passaven els minuts i el Mallorca B començava a preguntar-se si la dosi d'ensaïmada hauria estat la correcta. El Llagostera no donava mostres de cap símptoma negatiu i la primera part ja gairebé tocava a la seva fi. I va arribar, de sobte, el primer gest estrany, el primer mal de panxa. Un dolor intens en defensa acompanyat de visió borrosa que el Mallorca B va aprofitar per colpejar fort al Llagostera i marcar el primer gol.


Com els errors defensius castiguen sempre en excés al Llagostera, es va pensar en un principi que podria ser degut a alguna cosa normal, al costum de fallar i que el rival ho aprofiti. Res de nou. Però després del descans es va veure clarament com l'ensaïmada enverinada havia fet efecte i on abans hi havia hospitalitat i amiguisme, ara havia acarnissament amb un rival marejat i amb forts dolors musculars, pèrdua de visió, concentració i malestar general acompanyat de febre alta.


Davant el pla maquiavèl·lic dels locals, ja no es podia fer res. Van ser caient els gols amb rapidesa i els minuts amb lentitud. Entre visions esperpèntiques, la visita a Mallorca es va transformar en un malson.


L'equip torna de les illes no sense abans visitar al metge. Afortunadament, tenim al millor doctor. L'enverinament de l'ensaïmada té una cura fàcil i el Dr. Alsina té la recepta preparada: treball, treball i treball. Palamós serà l'habitació on es recuperi dels seus mals i on rebrà el suport de la seva gent per no caure més en l'excés d'amabilitat o confiança. Ha arribat el moment de treure la poció màgica, la nostra, la que ens fa invencibles.

RCD. Mallorca B: Miguel Parera, Juan José, Pol, Raul González, One Steve, Mohamed, Hammond, Alex, Omoigui, Tiá Sastre, Sánchez.

UD.Llagostera: Moragon, Masó, Rodri, Samuel, Merchan, Alex, Simón, Marc, Manel, Pablo, Marc Fernández.

Àrbitre: Sr. Víctor Pérez Peraza va amonestar: min. 26 Sánchez, min. 28 Juan José, min. 32 Marc Fernández, min. 44 Rodri, min. 64 Pol, min. 71 Samuel, min. 83 Parera, min. 88 Alex.

Gols: 1-0 min. 43 Sánchez, / 2-0 min. 49 Sastre, / 3-0 min. 54 Cedric Omoigui, / 4-0 min. 76 Hammond

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter