LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Presentació oficial de Carlos Cano, Sebastián Setti, Rafael Jordà i el nou jugador del Cadet A, Joan Arxer. Benvinguts!!!

Tornar

11/08/2016 19:46

Presentació oficial de Carlos Cano, Sebastián Setti, Rafael Jordà i el nou jugador del Cadet A, Joan Arxer. Benvinguts!!!

Carlos Cano, Sebastián Setti i Rafael Jordà , han estat presentats oficialment com a nous jugadors de la UE Llagostera Costa Brava en el marc incomparable del restaurant " El Racó de Torre Valentina " , a Calonge . Amb la brisa de la mar acariciant l'espectacular terrassa , també ha estat presentat el jugador del Cadet A en Joan Arxer , un mitjapunta de qualitat que reforçarà el futbol base del nostre club.

El Restaurant " El Racó de Torre Valentina " , a Calonge, ha estat el lloc escollit per a presentar a tres nous jugadors de la UE Llagostera Costa Brava : Carlos Cano, Sebastià Setti i Rafael Jordà . Un privilegi per als sentits. Degustar els seus menjars a només un pas de la platja en la seva preciosa terrassa és gairebé imprescindible per als visitants de la Costa Brava i una obligació per als seus habitants. A més, seguint amb la política del club de potenciar el futbol base , s'ha presentat a una jove promesa per al Cadet A : Joan Arxer .

El jove jugador que procedeix del Quart, ha estat presentat per Javier Salamero que , després de la intervenció de la presidenta Isabel Tarragó, ha pres la paraula per descriure el futbolista i explicar el fitxatge : "És un jugador en el qual tenim posades moltes esperances . Té molta qualitat. És mitja punta i un jugador de classe, de última passada " . Joan va respondre a les preguntes dels mitjans presents : " Estic molt feliç d'estar aquí . Necessitava un canvi important i un nivell d'exigència molt més alt que el que tenia. Per a mi fitxar pel Llagostera suposa un pas molt important i estic desitjant començar " . Va afegir que un dels seus ídols futbolístics és Iniesta : " És el meu jugador preferit i al que intento imitar i del que vull aprendre".

El segon jugador en passar pels micròfons ha estat Sebastián Setti . L'últim fitxatge del Llagostera és un migcentre defensiu de molta qualitat que procedeix del futbol mexicà i que té molta experiència internacional. És argentí i ha jugat en 8 països diferents. Setti es va mostrar " molt content i satisfet per venir aquí. El futbol europeu és molt competitiu i em feia molta il·lusió fitxar per aquest equip. Malgrat la meva experiència sempre intento aprendre i només puc dir que estic desitjant començar la temporada".

Gerard Escoda ha estat l'encarregat de presentar als altres dos fitxatges : Rafa Jordà i Carles Cano. Va descriure a Rafa com un " davanter molt complet , de molta categoria . Té definició però no és un davanter purament referent, sinó que es mou molt bé per la banda i té molta visió. A més és molt corpulent i ens vindrà molt bé. és un plaer i un orgull tenir-lo amb nosaltres ". Rafael Jordà , amb experiència en primera divisió i que prové del Ràpid de Bucarest romanès, va deixar clar que està desitjant ficar molts gols i es va mostrar ambiciós : "Segur que es em demanaran gols i jo tinc moltes ganes de marcar com més , millor, però canvi tots els meus gols perquè l'equip pugi a Segona A. Vull pujar. Espero contribuir amb gols però l'objectiu col·lectiu és el més important per a mi".

Carlos Cano ha estat l'últim a parlar. El jove davanter ha sorprès per la seva maduresa. Prové del Damm i com molt bé ha dit Escoda, és un davanter d'una posició una mica més fixa que Rafael Jordà però de característiques similars. S'espera molt d'ell. Cano, molt segur de si mateix, no defuig la competència : " És molt important per a un equip que hi hagi una bona competència sana en un mateix vestuari . Jo estic molt feliç d'estar aquí i intentaré aprendre tot el que pugui de Rafa, dels meus companys i del míster " . Va explicar el per què del seu fitxatge : "A qualsevol jugador de la meva edat ( 19 anys) que surt del juvenil ( Damm ) , si li proposen jugar a Segona B i a sobre al Llagostera , hauria vingut . És una gran oportunitat i malgrat la dificultat de la categoria ho donaré tot per jugar i tornar la confiança que m'han donat " .
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter