LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Rafael Jordà. Benvingut!!!

Tornar

02/08/2016 21:37

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Rafael Jordà. Benvingut!!!

El tan desitjat davanter centre ja està fitxat. Rafael Jordà és nou jugador de la UE Llagostera - Costa Brava. Amb una gran experiència en equips molt contrastats, fins i tot de primera divisió com el Llevant, el Numància, l'Hèrcules o l'Alacant , va decidir emprendre una gran aventura que el va portar a països tan exòtics com la Xina o Romania. També ha jugat en equips com el Dinamo de Tbilisi o el Siena italià. Benvingut Rafa !!!

-Quines són les teves primeres sensacions com a nou jugador del Llagostera?

-Molt bones, la veritat. He pogut parlar amb el míster per telèfon i he conegut a la revisió mèdica a l'Edu, el fisio , i me n'he endut una molt bona impressió. Estic molt content i feliç.

-Després del teu pas per la Primera Divisió te'n vas anar a l' estranger. Com han estat aquestes experiències de la teva carrera?

-L'experiència que tinc és molt bona en tots els aspectes i llocs . He tingut la gran sort de jugar a la millor lliga del món. Després vaig fer les maletes i me'n vaig anar a països com la Xina. Tenir una feina que et permeti conèixer aquests països i aquestes cultures és tot un privilegi. Romania, Itàlia, el Dinamo... Sóc molt afortunat i li dono gràcies al futbol per haver-me donat tant . Fins i tot he pogut aprendre anglès ...

-Per què has fitxat pel Llagostera?

-Perquè és el club que m'ha donat l'oportunitat de tornar a casa. Des dels 18 anys fora de casa i ara tinc l'oportunitat d'estar a prop de la família i de participar en un projecte apassionant. Tinc a gairebé tota la meva família a la Costa Brava i estar en un club com el Llagostera i a sobre a prop dels meus, és un luxe.

-Què creus que pots aportar a l'equip?

-Sobretot vinc a aportar treball i més treball. Se'm demanaran gols i els donaré , i segur que treball no en faltarà . Vull aportar la meva experiència i lluitar per fer tot el que em demani l'entrenador i més encara. M'agradaria començar ja i demostrar les ganes que tinc que l'equip compleixi tots els seus objectius.

-Què coneixes del club i de la Costa Brava?

-He pogut parlar amb molta gent que m'ha donat referències del club com antics entrenadors o companys que han jugat aquí i les respostes no han pogut ser millors. Ha estat molt fàcil convèncer-me perquè el projecte és molt bo. En referencia a la Costa Brava, hi porto tota la vida venint d'estiueig. La conec bé i ara seré un afortunat habitant més d'aquest paradisíac lloc.

-Què opines del projecte d'Oriol Alsina per aquesta temporada?

-En principi el projecte és molt ambiciós i molt il·lusionant. S'estan signant jugadors de moltíssim nivell però no podem confiar-nos només en els noms. Darrere hi ha d'haver molta feina, humilitat i sofriment. La confiança no és bona i des del primer moment lluitarem cada punt. Per als rivals serem l'equip a batre, per tant, cada punt serà molt difícil de guanyar. Estic molt il·lusionat i feliç de ser particep d'aquest projecte.

-Finalment, un desig ...

-En clau personal, m'agradaria que no hi hagi lesions i que estiguem tots bé. Pel col·lectiu, m'agradaria que aconseguíssim el principal objectiu del club: l'ascens.

-Moltes gràcies i benvingut, Rafa.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter