LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista a Pablo Sánchez, nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. Benvingut!

Tornar

23/07/2016 12:30

Entrevista a Pablo Sánchez, nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava

Pablo Sánchez és nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. L'extrem dret de 33 anys procedeix de l'Adelaide United d'Austràlia i té una contrastada experiència en equips com el Cadis, Sevilla, Las Palmas, Recreativo o Lugo. Destaca per la seva polivalència en atac i la seva facilitat de cara al gol. Benvingut Pablo!

-Quines sensacions tens després del teu fitxatge per la UE Llagostera - Costa Brava ?

-Doncs molt bones a causa de la confiança que l'entrenador ha dipositat en mi i amb moltes ganes de començar a treballar dia a dia per aconseguir grans coses amb aquest club.

-Coneixes el club i la Costa Brava ?

-La veritat és que no conec gaire la història del club. El que sí que he seguit de prop ha estat la seva trajectòria en segona divisió que m'ha semblat impressionant. Respecte a la Costa Brava no la conec gaire però tinc molt bones referències d'amics que han jugat allà i tot el que m'han comentat són coses molt positives. Estic desitjant viure-hi i conèixer bé aquesta zona.

-Quina és la teva opinió sobre el míster ? El coneixes ?

-He tingut l'oportunitat de parlar per telèfon amb ell. També m'han comentat amics meus que és un home molt treballador i molt proper. La impressió que tinc d'ell és molt bona i segur que amb la seva experiència ens ajudarà a aconseguir els objectius.

-Què et sembla l'equip que s'està configurant per aquesta temporada ?

-Crec que l'equip que s'està fent és bastant bo. Els jugadors que he vist que s'han fitxat són una bona barreja de veterania i joventut. Si tots treballem en la mateixa direcció i mantenim una bona unió tant dins com fora del camp, les coses sortiran molt bé.

-Com han estat les teves experiències futbolístiques a l'estranger ?

-Aquests dos darrers anys han estat tota una experiència a Austràlia. Estar lluny de la família és dur però l'experiència personal i esportiva ha estat molt bona. El primer any vam guanyar la Copa i l'any passat la Lliga i el Play Off. És un futbol que està creixent molt, fins i tot al nivell de la Lliga Americana. Jugar allà aquests dos anys i fer les coses bé m'han permès poder fitxar per un club com el Llagostera, del que estic molt orgullós.

-Quins són els teus objectius personals per aquesta temporada ?

-Doncs treballar cada dia, cada entrenament i cada partit. Aportar a l'entrenador i als meus companys tota la meva experiència. Espero que tot això serveixi perquè es converteixi en èxits per al grup.

-Un desig i un missatge per a l'afició ...

-El meu desig és clar : ascendir a Segona A. Cada un de nosaltres lluitarem al màxim per aquest objectiu. A l'afició dir-li que totes les nostres victòries, també són les seves, que les gaudeixin al màxim i que lluitarem cada partit com si fos l'últim perquè estiguin orgullosos del seu equip. Ens hi deixarem tot el que tenim per gaudir d'aquesta oportunitat única.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter