LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Presentació oficial de Álex Colorado, Diego Jiménez, Pol Busquets i Eric Salvatella

Tornar

20/07/2016 19:51

Presentació oficial d'Álex Colorado, Diego Jiménez,

Pol Busquets i Èric Salvatella

La UE Llagostera-Costa Brava ha presentat de manera oficial als nous jugadors del equip, Álex Colorado, Diego Jiménez i Pol Busquets a més del jove jugador del Benjamí A, Èric Salvatella, fitxat del Palamós i que ja mostra maneres de futbolista important. L'acte ha tingut lloc al restaurant Mas Dels Arcs de Palamós.

Amb un tracte exquisit i una organització impecable per part del Restaurant Mas Dels Arcs, Isabel Tarragó ha presentat l'acte de benvinguda d'Álex Colorado , Diego Jiménez i Pol Busquets. Com és ja habitual , també hem pogut presentar un dels fitxatges importants de la temporada : un jove crack del Benjamí A que prové del Palamós i que apunta molt alt en els seus objectius futbolístics.

Després de la presentació dels jugadors i d'explicar breument la seva trajectòria , Gerard Escoda ha donat la paraula al guixolenc Pol Busquets. El jove porter manifesta una gran il·lusió pel projecte : "Estic molt feliç d'estar aquí. Seré a prop de casa i el projecte del Llagostera és molt ambiciós. S'està fitxant molt bé i tots tenim molta il·lusió per començar ja a competir".

Álex Colorado , el següent en parlar , ha contestat a les preguntes de la premsa amb molta veterania i amb el cap molt fred. No dubta en recordar que "La categoria és molt complicada i no és bo començar amb objectius tan alts. Hem d'anar pas a pas, partit a partit i quan estiguem matemàticament sense perill de descendir buscarem fites més altes ".

Diego Jiménez ha volgut també rebaixar l'eufòria tot manifestant el seu desig de "Millorar i rescabalar les dues últimes temporades que no han estat molt bones per a mi " . Sobre la seva posició al camp i la compatibilitat amb Rodri , va dir : " Rodri és sens dubte un futbolista enorme. És molt fort i som molt compatibles. M'encanta jugar amb algú al costat que tingui experiència i que t'indiqui coses durant el partit " .

Finalment , Èric Salvatella , ha lluït per sobre de tothom, com si les rodes de premsa fossin el dia a dia per a ell, amb una frescura inmensa i una seguretat en ell mateix digna d'un futbolista d'el·lit: " He seguit el Llagostera aquestes temporades i estic molt content de ser aquí. Em defineixo com un futbolista de toc, m'agrada més donar la passada que marcar el gol però també m'agrada marcar. El meu ídol sempre ha estat Xavi i estic molt content de poder presentar-me junt amb un referent com Álex Colorado".

 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter