LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez presentats oficialment.

També es va presentar oficialment als joves futbolistes Pol i Robert García.

Tornar

14/07/2016 19:27

Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez presentats oficialment

Presentats oficialment els nous jugadors de la UE LLagostera-Costa-Brava, Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez. L'acte ha tingut lloc al Restaurant Can Paco de Palamós. Tanmateix i continuant amb la política del club de potenciar el planter, també ha tingut lloc la presentació oficial dels germans Pol i Robert García, que jugaran a l'Aleví i l'Infantil respectivament .

La presidenta del club, Isabel Tarragó , ha presentat l'acte que donava oficialitat als fitxatges de Marc Fernández , Robert Simón i Rubén Martinez al Restaurant Can Paco de Palamós. Gerard Escoda ha pogut repassar la trajectòria i principals característiques dels futbolistes dels quals ha destacat la seva posició al camp (tots tres extrems ) : "És una posició per a la qual buscàvem un perfil concret com el que ells tenen , sent un esquerrà , un altre dretà i un altre que pot jugar als dos costats, que és en Marc" . Minuts després, Javier Salamero ha presentat els  joves germans fitxats aquest estiu , Pol i Robert García , que provenen del Cassà i del Girona respectivament. Pol és porter i Robert extrem. Ha sorprès la tranquilitat dels nanos, com si hi estiguessin acostumadíssims. Els assistents els han pogut veure il·lusionats pel fitxatge i per poder vestir la samarreta de la UE Llagostera - Costa Brava. 

Ja en el torn de preguntes de la premsa , els dos joves jugadors han adquirit protagonisme des de bon principi. Pol, el porter, ha volgut deixar clar que "Intentaré deixar la meva porteria a zero en tots els partits, com ha fet sempre Ratti, el meu ídol" Robert per la seva banda s'ha mostrat també molt content pel seu fitxatge: "M'agradaria marcar molts gols. Si pot ser, m'agradaria fer com a mínim un gol en cada partit". Espectatives altes les del nano.

Més trard ha arribat el torn dels més grans. Marc Fernández ha comentat que "El club està fitxant molt bé i construïnt un grup de molt bons futbolistes". La competència és molt bona per a l'equip i fins i tot podrien jugar tots tres".

Per altra banda, Robert Simón ha volgut deixar clar que les coses no seran gens fàcils: "Hi ha molta dificultat a la Segona B. És molt difícil guanyar cada partit. La categoria està molt igualada i encara que es fagin molt bons fitxatges, els partits es decideixen tots per petits detalls".

Finalment, Rubén Martínez ha volgut afegir-se al plantejament de Robert Simón: "Cal anar amb tranquil·litat , partit a partit i sense pensar en objectius finals". Preguntat per la durada del seu contracte (un any) , Rubén ha volgut deixar clar que és l'habitual, que és al pacte que s'ha arribat amb el club, i que sigui quina sigui la durada de l'acord, s'hi deixarà la pell.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter