LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Valentín, Rodri , Carlos Albarrán i Oriol Bossi, presentats.

També es va presentar oficialment a l'Oriol Bossi del Benjamí A

Tornar

13/07/2016 15:04

Valentín, Rodri, Carlos Albarrán i Oriol Bassi, presentats oficialment

Valentín Merchán, Sergio Rodríguez "Rodri", Carlos Albarrán i Oriol Bassi han estat oficialment presentats com a nous jugadors de la UE Llagostera-Costa Brava. A més. el jugador del Benjamí A, Oriol Bossi, també ha estat presentat i ha respost a les preguntes de la premsa. És una iniciativa pionera per donar al futbol base la importància que mereix.

Isabel Tarragó, presidenta del club, ha pres la paraula per a presentar aquest acte celebrat a l'Hotel NM Suites de Platja D'Aro, amb el  suport de Restaurant Sa Cova i Essence Sports. Després, Gerard Escoda ha presentat als jugadors del primer equip Valentín Merchán, Sergio Rodríguez "Rodri" i Carlos Albarrán. Abans de la roda de premsa, Javier Salamero ha fet una presentació especial amb Oriol Bossi , jugador del Benjamí A que torna al Llagostera després del seu pas per l'escola del FC Barcelona i el Cristinenc . Amb això, el club vol fer un acte pioner i donar el protagonisme que es mereix al futbol base.

Rodri ha estat el primer a respondre davant la premsa. Destaca la seva il·lusió pel projecte però té un toc de prudència per assenyalar que "Encara que l'objectiu sigui pujar a Segona A, primer ens hem de acoblar tots i tenir molt clar que les notes es donen al final de curs"

Valentí ha manifestat que "Estic molt il·lusionat i molt content també per coincidir amb Marc Fernández, amb quin tinc molt bona relació". També és conscient que cal anar pas a pas i treballar molt dur en pretemporada per arribar al final amb forces i opcions.

Carlos Albarrán es mostra com un bon coneixedor de la categoria: "És molt difícil apostar ara per quin equip pot estar a dalt al final de temporada. El futbol és molt capritxós i hem de centrar-nos en arribar forts al primer partit de lliga"

Finalment , l'Oriol Bossi també ha explicat als assistents que "Puc jugar en diverses posicions però de central és on millor sé jugar. Estic molt content perquè vaig a jugar amb els meus amics i serà un any molt divertit a casa".

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter