20/02/2017 |

50 ANYS I PUNT

Empat (0-0) de la UE Llagostera Costa Brava a Mallorca davant un dels favorits a l'ascens, l'Atlètic Balears. Partit amb poques ocasions de gol i molt bon treball tàctic. Oriol Alsina, complia 50 anys i a més arribava a l'escandalosa xifra de 600 partits com a entrenador. La nota negativa: Pitu i Samu van ser canvis forçosos per sengles lesions. Tots dos se sotmetran a diverses proves aquesta setmana.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres notícies

13/02/2017 |

L'ALCOIÀ GUANYA AMB MORAL I OFICI

Derrota a casa de la UE Llagostera Costa Brava (1-2) davant l'Alcoià, un equip molt dur que va tirar d'ofici per guanyar el partit. El Llagostera va tenir més i millors ocasions però no va saber definir mentre que els visitants van aprofitar al màxim les seves opcions. Debut de Pitu Comadevall després de la seva tornada a casa. Marc Fernández va marcar el gol del Llagostera i després va ser expulsat amb vermella directa en un altre arbitratge que va desesperar al públic i jugadors.

05/02/2017 |

ENRAJOLATS PEL VILA-REAL B

Voluminosa derrota de la UE Llagostera Costa Brava (4-1) a Vila-real. El filial del submarí groc, va aprofitar al màxim els errors defensius del Llagostera i s'emporta els tres punts. Els visitants van dominar gran part del partit però no van encertar en els metres finals i van pagar massa car la manca de contundència defensiva en jugades puntuals que sempre acabaven en gol. Manel, una altra vegada el golejador del Llagostera. El Vila-real, un rival de molta qualitat.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Resultats

Resultados de Fútbol

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Classificació

Resultados de Fútbol

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Agenda primer equip

20 FEB

10:30h · Llagostera

Entreno

Entreno

22 FEB

10:30h · Palafrugell

Entreno

Entreno

23 FEB

10:30h · Palafrugell

Entreno

Entreno

24 FEB

10:30h · Llagostera

Entreno

Entreno

25 FEB

10:30h · Palamós

Entreno

Entreno

Veure agenda