LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Col·laboradors

Col·laboradors

FAR LawSports

FAR Law Sport consisteix en un projecte humà que barreja coneixements en diferents àrees del coneixement humà. Aquestes àrees són : física, mental, esportiva, jurídica i legal.

No som una agència de representar esportistes. Som un grup humà destinat a l’assessorament integral dels esportistes, i els acompanyem durant el seu camí i trajectòria.

 

FAR LAW SPORTS

C/ Mandri, nº 66 Escala A, Despatx 2,

08022 Barcelona

937 82 26 46

info@farlawsports.com

 

Piscines Sant Feliu

Piscines St. Feliu és una empresa constructora de piscines de formigó projectat, el denominat comercialment com a “Gunite”. Disposem d’una àmplia gamma d’acabats interiors: en revestiment vitric (“Gressite”), aplacats en pedra natural o atractius dissenys en roca artificial.

Els coronaments en pedra artificial, gres, tova, marbre o fusta tractada acaben oferint-nos la satisfacció de donar als nostres clientes la millor qualitat i servei. Gran part de l’èxit de la nostra empresa es deu a l’equip de professionals que la formen, que comença amb el disseny de la piscina, aconsellant al client sobre quines són les millors opcions a realitzar per portar a terme el seu projecte, construïnt la seva piscina amb materials de primera qualitat i oferint al client uns acabats increïbles.

 

Piscines Sant Feliu, s.l.
C/ Jaume Gras, 11 – Cantonada a Ctra. Girona, 183
17220 – Sant Feliu de Guíxols (GI)
Telf. 972 82 01 35 · Fax: 972 32 43 51

 

Pedales del mundo 

Pedales del Mundo és l’empresa pionera de l’estat espanyol en el disseny, planificació, evaluació i promoció de productes turístics relacionats amb la natura, donant a conèixer els valors del territori (cultura, patrimoni, gastronomia, etc) a través de la bicicleta o altres mitjans integrats al medi, respectant els costums de les persones que l’habiten i intentant que aquests siguin els majors beneficiaris dels nostres projectes.

Des de que vam dissenyar la nostra primera proposta en bicicleta, la pionera i ja mítica Pedals de Foc, han passat uns quants anys. En aquell moment vam crear no només un nou model turístico-esportiu, sinó també la forma de gestionar-loamb coherència i èxit. Això ens ha permés acumular experiència i seguretat que apliquem a les propostes que formen i formaran part de la xarxa de Pedales del Mundo.

CL. ARNALS, 8 BAJOS -25530-VIELHA E MIJARAN (LLEIDA)

 pedales@pedalesdelmundo.com

Textil Tarragó

Tèxtil Tarragó, s.l és una de les empreses més importants dedicada al sector del tèxtil llar i souvenir.

El nostre diferencial respecte a les altres empreses del sector tèxtil és l'especialització en el Licensing, destacant per incorporar en els nostres catàlegs les millors i més reconegudes llicències del mercat com a diferencial i valor afegit per a les nostres categories de productes.

L'experiència i tradició de l'empresa aconsegueixen posar al seu abast la més àmplia col•lecció de tovalloles: de platja, llicenciades, de llar, estampades i altres productes com barnussos, davantals, draps de cuina i una extensa col•lecció de mantes polars.

Horari

De 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00
Sábado y domingo cerrado
Crtra. N-156, Km 1,6 Nave 3 Módulo E
(Cim de la Selva)
17185 Vilobí d'Onyar - Girona
Tel. 902 555 353

   

Pensador de Apuestas

Pensador de Apuestas es una web de recomendación de apuestas deportivas. Llevamos más de 4 años en el sector con unos resultados destacados y siendo uno de los referentes en este ámbito.

c/ Martí Codolar, 47 - 6º 2ª

Tel. 670 302 696 - 647 842 430   


Promoprice

Àmplia varietat de productes personalitzats per a regal d'empresa, promocions, publicitat, merchandising i projectes a mida.

Especialistes en tovalloles i productes de ris.

Horari

De 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00
Dissabte i diumenge tancat
c/ Garbí, nº 33 - Pol. Ind. 17240 Llagostera (Girona)
Tel. 972 831 803

Taller Esteve

Servei Oficial Citroën a Llagostera. Venda de vehicles nous i compravenda d'ocasió, reparació i manteniment de vehicles de totes les marques, servei de planxa i pintura i servei de finançament per a vehicle nou o reparació.

Horari

De 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00
Dissabte i diumenge tancat
c/ Migjorn, 1-3 - Llagostera
Tel. 972 830 217


Robert Badosa


Nàutica Casas

Assessoria Vilanova


Taller Corominas Eurotaller

Bitxos NET


Asemax

Servei Oficial Citroën a Llagostera. Venda de vehicles nous i compra-venda d'ocasió, reparació i manteniment de vehicles de totes les marques, servei de planxa i pintura, servei de finançament per vehicle nou o reparació...