LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

12/03/2017 12:22 |

EL DIA QUE EN MANEL ES VA FER LLEGENDA

Victòria agònica, merescuda i molt emotiva (1-0) de la UE Llagostera Costa Brava davant el Gavà. La necessitat de l'equip de sumar els tres punts va omplir d'emoció a la graderia que va esclatar d'eufòria al final del partit. Manel va aconseguir un dels gols més bonics de la història del Llagostera. L'equip surt de la zona de descens i amb la moral i l'autoestima molt altes.

06/03/2017 09:57 |

LA POR A PERDRE CEGA AL LLAGOSTERA

Empat (1-1) de la UE Llagostera Costa Brava a Cornellà que sap a derrota després d'anar guanyant fins al minut 85. Gran treball de l'equip durant 70 minuts i patiment final davant un gran conjunt que sap explotar molt bé les seves virtuts. Una altra vegada les lesions durant el partit obliguen a Oriol Alsina a canviar plantejaments sobre la marxa. Pitu Comadevall va tornar a marcar amb la samarreta del Llagostera. Foto Andrés Ayala (UE Cornellà)

26/02/2017 23:58 |

CONTRA VENT I MAREA

Segona derrota consecutiva a casa de la UE Llagostera Costa Brava, aquesta vegada contra un altre filial, el Mallorca B (0-1). La manca absoluta de sort i encert davant de la porteria rival, clau del partit. L'equip visitant va convertir en gol la seva única ocasió. Les lesions al Llagostera, un autèntic llast per a Oriol Alsina, obligat cada partit a canviar de jugadors i sistema. Manel, va veure la cinquena groga.

236-239 de 877

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter