LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

12/09/2016 01:39 |

3000 QUILÒMETRES SENSE PREMI

La UE Llagostera Costa Brava ha caigut (1-0) en el mític Estadi Rico Pérez d'Alacant davant l'Hèrcules. L'equip va jugar una bona primera part però en la segona, va pagar l'enorme esforç dels 3000 km de viatges en tan sols 5 dies. Un xut llunyà de Gaspar quan faltaven tres minuts per al final, va sentenciar el xoc. Malgrat l'enorme cansament, el Llagostera va tirar d'èpica per aconseguir almenys un punt, però no va poder ser.

08/09/2016 16:45 |

AMORS QUE MATEN

El Racing de Santander venç (2-1) a la UE Llagostera Costa Brava i es classifica per a la següent ronda de la Copa del Rei. La superioritat càntabra no entela el gran esforç dels nostres que van lluitar fins al final. Les fallades individuals condemnen una altra vegada al Llagostera que fins al primer gol, va competir cara a cara davant d'un gran Racing. Vivancos va ser substituït per lesió. Pol Calvet, va debutar.

04/09/2016 16:17 |

Desembussos Marc Fernández i cia.

Primera victòria del campionat de lliga per a la UE Llagostera Costa Brava (2-0) davant l'At Saguntino. Els valencians van presentar a Palamós un entramat defensiu molt complicat de superar, però finalment es va imposar la major qualitat del Llagostera. Marc Fernández bigolejador, va ser l'home de la tarda. Diego es va retirar lesionat i van debutar Samu i Vivancos.

221-224 de 804

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter