LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

15/01/2017 20:35 |

MODE REMUNTADA, ACTIVAT

Gran espectacle de la UE Llagostera Costa Brava que va golejar (3-0) al CD Ebre en un partit marcat pel vent i el fred. Nando Quesada tornava a ser titular en un partit oficial gairebé dos anys i mig després i va fer tot un recital de futbol que va acabar amb l'ovació tancada del públic dempeus. Manel, bigolejador, i Manu Gavilán, també destacats. Marc Fernández va tancar la golejada en el minut 90 que donava al Llagostera l'average particular pel que fa a l'equip aragonès.

08/01/2017 22:43 |

CALIUS DEL 2016 I ESPERANCES DEL 2017

Any nou i vida vella per a la UE Llagostera Costa Brava. Una derrota (2-0) dolorosa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, recorda a l'equip de la Costa Brava que cal fer-ho molt bé per puntuar i tot i així, no sempre s'aconsegueix. Una altra vegada polèmica arbitral amb un penal molt clar no xiulat quan faltaven 10 minuts. També una altra vegada una allau d'ocasions fallades (tir al pal inclòs) i aquest punt de mala sort que no acaba d'anar-se'n. Molt bona imatge també del filial espanyolista amb un Melendo descomunal.

06/01/2017 11:11 |

PRESENTACIÓ OFICIAL DE JAVI CHICA I MANU GAVILÁN.

Presentació oficial dels dos últims fitxatges de la UE Llagostera Costa Brava Javi Chica i Manu Gavilán a les noves instal·lacions del club a l'Estadi Municipal de Llagostera. La inversió del club en aquestes instal·lacions, dota al conjunt de la Costa Brava d'un espai molt més modern i ampli que l'antiga oficina municipal i s'ha realitzat sense cap tipus de suport institucional. Així doncs, les millores que realitza el club no només són en l'àmbit de plantilla sinó també d'infraestructures.

211-214 de 835

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter