LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

03/11/2016 11:35 |

UN ALTRE COP A LA HISTÒRIA

Grandiosa victòria de la UE Llagostera Costa Brava (0-3) per primera vegada en la seva història a la Nova Creu Alta. El Sabadell va ser aquesta vegada la víctima propícia per a un nou "Llagosterasso". Els locals van intentar tot a força de lluita i cor però no van poder contenir el torrent de futbol visitant en la segona meitat. Rubén Martínez, una altra vegada grandiós, i Jordi Masó, impressionant, van donar al seu equip l'equilibri necessari per aconseguir tres punts fonamentals.

31/10/2016 13:56 |

El CE Sabadell us convida al partit!

El Centre Esports Sabadell ha decidit que tant els jugadors com els abonats de la Unió Esportiva Llagostera puguin accedir de forma gratuïta a la Nova Creu Alta dimecres.

30/10/2016 10:19 |

EL BARÇA B PROFANA PALAMÓS

El filial blaugrana aconsegueix els tres punts a Palamós (0-2). La UE Llagostera Costa Brava perd a casa per primera vegada aquesta temporada en un partit en què sempre va donar la cara. Rubén Martínez, enorme, no va ser suficient per doblegar un rival molt poderós i amb la sort de part seva. Al Llagostera li va faltar última passada i una mica més de fortuna. Tampoc va tenir el seu dia l'àrbitre al qui se li va protestar falta a Samu en el primer gol i dos penals en àrea culer.

171-174 de 774

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter