LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

08/01/2017 22:43 |

CALIUS DEL 2016 I ESPERANCES DEL 2017

Any nou i vida vella per a la UE Llagostera Costa Brava. Una derrota (2-0) dolorosa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, recorda a l'equip de la Costa Brava que cal fer-ho molt bé per puntuar i tot i així, no sempre s'aconsegueix. Una altra vegada polèmica arbitral amb un penal molt clar no xiulat quan faltaven 10 minuts. També una altra vegada una allau d'ocasions fallades (tir al pal inclòs) i aquest punt de mala sort que no acaba d'anar-se'n. Molt bona imatge també del filial espanyolista amb un Melendo descomunal.

06/01/2017 11:11 |

PRESENTACIÓ OFICIAL DE JAVI CHICA I MANU GAVILÁN.

Presentació oficial dels dos últims fitxatges de la UE Llagostera Costa Brava Javi Chica i Manu Gavilán a les noves instal·lacions del club a l'Estadi Municipal de Llagostera. La inversió del club en aquestes instal·lacions, dota al conjunt de la Costa Brava d'un espai molt més modern i ampli que l'antiga oficina municipal i s'ha realitzat sense cap tipus de suport institucional. Així doncs, les millores que realitza el club no només són en l'àmbit de plantilla sinó també d'infraestructures.

30/12/2016 19:38 |

PER UN 2017 "SENSE SOSTRE NI LÍMITS NI POR DE RES"

La UE Llagostera Costa Brava, us desitja un any ple de salut, felicitat i de grans moments al costat de l'equip. No farem un pas enrere i treballarem més que mai perquè tots aconseguim els propòsits esportius i superar totes les metes i reptes que hi vénen.

151-154 de 774

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter