LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

26/02/2017 23:58 |

CONTRA VENT I MAREA

Segona derrota consecutiva a casa de la UE Llagostera Costa Brava, aquesta vegada contra un altre filial, el Mallorca B (0-1). La manca absoluta de sort i encert davant de la porteria rival, clau del partit. L'equip visitant va convertir en gol la seva única ocasió. Les lesions al Llagostera, un autèntic llast per a Oriol Alsina, obligat cada partit a canviar de jugadors i sistema. Manel, va veure la cinquena groga.

20/02/2017 11:04 |

50 ANYS I PUNT

Empat (0-0) de la UE Llagostera Costa Brava a Mallorca davant un dels favorits a l'ascens, l'Atlètic Balears. Partit amb poques ocasions de gol i molt bon treball tàctic. Oriol Alsina, complia 50 anys i a més arribava a l'escandalosa xifra de 600 partits com a entrenador. La nota negativa: Pitu i Samu van ser canvis forçosos per sengles lesions. Tots dos se sotmetran a diverses proves aquesta setmana.

13/02/2017 10:10 |

L'ALCOIÀ GUANYA AMB MORAL I OFICI

Derrota a casa de la UE Llagostera Costa Brava (1-2) davant l'Alcoià, un equip molt dur que va tirar d'ofici per guanyar el partit. El Llagostera va tenir més i millors ocasions però no va saber definir mentre que els visitants van aprofitar al màxim les seves opcions. Debut de Pitu Comadevall després de la seva tornada a casa. Marc Fernández va marcar el gol del Llagostera i després va ser expulsat amb vermella directa en un altre arbitratge que va desesperar al públic i jugadors.

136-139 de 774

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter