LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Club / Notícies

Noticies

Tornar
Filtres
Filtrar
Reset
LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Altres noticies

06/01/2017 11:11 |

PRESENTACIÓ OFICIAL DE JAVI CHICA I MANU GAVILÁN.

Presentació oficial dels dos últims fitxatges de la UE Llagostera Costa Brava Javi Chica i Manu Gavilán a les noves instal·lacions del club a l'Estadi Municipal de Llagostera. La inversió del club en aquestes instal·lacions, dota al conjunt de la Costa Brava d'un espai molt més modern i ampli que l'antiga oficina municipal i s'ha realitzat sense cap tipus de suport institucional. Així doncs, les millores que realitza el club no només són en l'àmbit de plantilla sinó també d'infraestructures.

30/12/2016 19:38 |

PER UN 2017 "SENSE SOSTRE NI LÍMITS NI POR DE RES"

La UE Llagostera Costa Brava, us desitja un any ple de salut, felicitat i de grans moments al costat de l'equip. No farem un pas enrere i treballarem més que mai perquè tots aconseguim els propòsits esportius i superar totes les metes i reptes que hi vénen.

24/12/2016 00:57 |

ENTREVISTA A JAVI CHICA, NOU JUGADOR DE LA UE LLAGOSTERA COSTA BRAVA

Francisco Javier Chica Torres és nou jugador de la UE Llagostera Costa Brava. Nascut a Barcelona i amb 31 anys, és lateral dret i va ser campió d'Europa sub-19 en 2004 amb la selecció espanyola. Va jugar al RCD Espanyol, Real Betis i Real Valladolid. Arriba lliure i amb molta il·lusió per jugar al Llagostera.

76-79 de 697

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter